Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

remélem nem kerül rá sor...

Egy biztos. A mai átírási és egyéb járulékos költségek mellett nagyon észnél kell lenni a motorváltás esetén is. Nekem is kútbaesett az S4... de legalább kisebbek a költségei a sárgának...(főleg, ha leadom a rendszámot ) De azért hobbinak csak jobb, mint a félkarú rabló...
ez van... még nem döntöttem el, de benne van a pakliban
Nincs gyárim, 2 db "L" alakú kis bizbasz tartja a táblát (végül is jobb mint a fatuskó ).
Szűkre szabtam a költségvetést (lehet a motor is megy szezon végén), próba nélkül nem merem megvenni, de köszi, hogy gondoltál rám.
Ez echte gyári, az amit neked lefűrészeltek. (asszem)
és csakcsupán 4e ft.
Köszi de nem tudom, hogy elférne-e a BF kipuktól, így is hajtogatni kellett kicsit a rsz.táblán, hogy ne érjen bele.
Mennyi az annyi?
Ha főbe lőnének se emlékszem végül honnan lett bilincs.
Anno ezt az elérhetőséget kaptam, próbáld meg itt
Zámoly felejtős, Bicske-Mány szintén...
Nem feltétlen nehéz csak nem árt légkulcs a lendkerék anyájának leveréséhez, meg gondolom lendkeréklehúzó is kell, meg ha már széthúzod, tömítéseket kell cserélni. Viszont ha szétszeded, akkor már érdemes az egészet felújítani, nem tudom milyen állapotban van.
műszaki? nem most jár le?
van már "rencámtartód" ? találtam gyárit!
Nincs mit--szívesen
Köszi
Zuttony .. Küldtem a számot citrom ra
Amúgy olyan nehéz széthúzni egy robogó blokkot? Ha igen, akkor miért? Kellenek hozzá speciális szerszámok?
Fantasztikus Azért köszi, majd lesz vele valami.
MOL Dynamic Racing 4T 10w-50
mit használtok?
Amit most használunk még beszerezhető 10 körül és jobb szabványokat teljesít a motulnál. A váltón érezni, hogy finomabban jár és nem eszi a motor.
Igen idén 20%ot drágult. 14alatt adom de nem sokkal és így is olcsónak számít
Már nem használom, mert elszállt az ára. 7100-as 10w-50-et használtam, pár éve még 10-ért tudtam szerezni 4l-t, manapság a 14-16eft nem kifizetődő. Köszönöm amúgy!
Adatlapomon van email. írj oda légyszi ide nem akarom írni az árakat.
de jó áron van. szűrő pedig: hf153
5100 10w40 4 liter Monster 620ie-hez szűrő(HF 173 talán?)
motul és hiflo-ból minden. Jó áron. :) Milyen érdekel?