Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

syastok...
szeretném a segítségeteket kérni, ha esetleg tudtok azt szeretném megtudni hogy zzr 400-as benzinpumpumpa milyen bar nyomással dolgozik és hogy mi akadályozza meg a túltöltését a sorkarbinak?... laikus vagyok hozzá tudom nektek ez valószínűleg könyökböl megy, csak én nm igazán vagyok otthon a motorok világában. de ami a valós ok az az hogy jelenleg egy egyedi rendelésre készülő autóra ez volt a kívánság sikerült is felépíteni egy KEIHIN karbit már csak az üzemanyag pontos ellátására és néhány apróságra lenne szükségem... és még egy kérdés lenne mi a célja az úszóház nyomás kiegyenlítő csőnek és ezt mire köthetném? és mi történt ha ezen a csövön megjelenik az üzemanyag mert jelenleg ez lefelé van fordítva?és ez történt... a segítségeteket nagyon szépen megköszönném mert nm igazán tudom kihez fordulhatok ilyesmivel Köszi előre is
Mosás közben láttam, akkor fehér volt a habtól, de látszott hogy alatta piros lesz :)
Mosás előtt vagy után volt piros?
De szép piros motort mosott valaki a tesco kútnál az előbb :)
A netbookból a vinyó érdekelne, adok érte egy doboz sört, meg egy doboz cigit... na? Ma kimondottan nagyvonalú vagyok! Hasonló kondíciókkal jöhet egy 32Gb-s SD is!
Valakinek esetleg?

Lenovo S10-2 3G Netbook
10,2", Intel Atom N280/2Gb/160Gb/WLAN/Bluetooth/HSDPA/Webcam/6 cell Li-ion/ Fekete, szép, hibátlan, 2 hó gari.

45.000.-

Kingston DTI G3 16Gb pendrive. Új, bontatlan, 5év gari

4500Ft
Van led-ed is ? és mennyi az annyi ?
vegyetek kabátot,meg sisakot TŐLEM!
Hi!
Ha nem közvetlenül a fóliára kell forrasztani,akkor megoldom.
Hi!
Elméletileg simán!Hozd be,péntek,hétfő,kedd egész nap a műhelyben leszek.Azért előtte csörögj!
a ződ tuborg monnyuk pont kedvenc :D
pityke71 kösz a segítséget de megnéztem és van olyan folia rajta azért kösz.
Március 22. Hring nyílt nap. Érdekel valakit? (csak nézőként)
Ha mostantól meglátlak egyszer is zöld üveges vagy dobozos sört inni... Ejj!
szia

robogó(Honda Lead NHX 110) önindító is megy?
Hi!
Ha leveszed a műszeregységet és nem fólianyákos a foglalategység,akkor megcsinálom.
Csörögj meg:nallahathúszkettőhatvankettő1419.
az enyémet a zöld bassza,de mindegy

keresd a freont,ők csináltak ilyet
Át akarom ledeztetni nétem ezt a KOSO RX2N-t de sztem nem jó az én bringámhoz ezért marad a ledeztetés és még azért,mert bassza a szemem az szar sárga szín
vegyél olyan műszerfalat
Skacok keresek olyan megbizható,becsületes szakit aki a müszerfalam ledeit kicseréli sárgáról fehérre persze nem utolsó sorban nem horror áron.
Én se magamat.
Időközben rájöttem hogy a műszeregység burkolata is törött.
Attól tartok bontólátogatás lesz a vége.
Mert ez újonnan megfizethetetlen lesz.
Képek:
nem irigyellek
Kérdés:
Suzuki GS500 -hoz keresek a reflektor visszajelző izzóra ilyen kis kék kupakot.
Nem is tudom mi a neve.
Erre gondolok:
Nekem is kéne venni de egyre kisebb a keret...
Most akkor mi mást is mondhatnék a futótűzként terjedő örömködésre...?

Esetleg ezt: