Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello!
Április elején szeretnénk felétrek motorozni egy barátommal és azt szeretném megkérdezni hogy valaki nem-e tud valami olcsó szállást ?
Csőváz!
Sikerült valamit megtudni?
cső Tom

mennyivel van magasabban és hátrébb a lábtartód a zéikszen?
Majd gázrezsóval megmelegítjük
Okké! - bár a csendes kémény van rajta de azért szívmelengető lesz. - már ha sikerül ilyen hidegben visszatuszkolni a benzincsövet a csonkra mert ugye az akku otthon van faluszélén' és nekem a tank alá tették a rohadék rizszabálók!
Majd ha hétvégén mész melegíteni, szójjá, azt átugrok, amennyiben a garázsban van még a rokka.
Jegesmedve bocs az anyukájához:
- Anyúúúú. A te szüleid jegesmedvék voltak?
- Igen kicsikém, persze, hogy azok.
- De annyúúúúú! - az ő szüleik is jegesmedvék voltak?
- Persze, hogy azok voltak de miért kérdezed?
- Mert én akkor is kurvára fázom...
Most is van annyi, abszolútértékben
A második hétvégén amikor nyomattuk, +14-15 volt...
Volt az +5 is, csak akkoriban nem érdekelt a hideg, friss volt a gép, menni kellett.
Cavinton...

A másikat a vesémre kell szedni.
Heineken?
Otthonról tudom majd, ha eszembe jut a gyógyszerem neve.
Hello Macsek!

a "természet lágy ölén meztelenkedni jó" munkacímet viselő képedet áttudnád küldeni nekem nagy méretben, megnéznék valamit a kipufogó környékén. ( ha van jobb képed a leömlőről megköszönném azt is)

bittedanke
Négy éve ilyenkor +15 fokban Agárd GP volt...
Úgy nézem még vagy másfél hónapig nem kell motoroznunk.
Szusimaradék? Mr.Fusion....
Szárított denevérguanó
Jó, csak olyan régen volt ilyen, hogy elfelejtettem mit eszik...
Szénpor, fabrikett vagy pakura?
Akkor jól rakd meg a kazánt, legyen gőz rendesen
Azt hittem nekem is van ilyen funkcióm de vagy nincs, vagy nem működik. Hét végén én is befűtöm a Mozdonyt kicsit csak legyen kicsit enyhébb idő különben eltörik a benzincső amikor le akarom venni a tankot...
Nem úgy. Amúgy.
Nemzetközi oltási könyv ami egyenlő az állat útlevéllel. Elvileg már csak olyat szabadna adni...
vagy papír