Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amúgy a legnagyobb baja, hogy igazából 640x480-as kam, csak szoftveresen interpolál 1280x960-ra. A többit már ki tudod találni.

http://youtu.be/kNs0bejy7m8

Elvileg ez lesz az említett hokinak a felvétele, jelenleg 15%-on áll a feltöltés, nem kapkod T-Hope...
oks.
Én már megtettem neked azt a szívességet, hogy vettem ilyet és majdnem a kukába b.sztam ki amikor megláttam a kép- és hangminőséget... A 1280x960-as mind felejtős, az igazi jó ár-érték arányú kamera amit Tutu linkelt másodjára. Az tényleg tud 720p HD felvételt, akadásmentesen, tiszta hanggal és ha akkuról megy akkor nem szeleteli a felvételt. Illetve meg tudja forgatni a képet mert ugye a motoron nem lógatva használod. Én egy kb. 800Ft-os, eredetileg tapadókorongos kameratartóból, egy 400Ft-os HR (körmös) navitartóból és 3db vinyóból kioperált neodímium mágnesből gyártottam hozzá tökéletesen bevált tartót a tankra. A kínai tapadókorongokat felejtsük el, miután két órán át tartott szépen... Szóval sirathattam a fasza kamerát meg a 8 gigás kártyát mert nem lett meg. Megnézem milyen anyagom maradt a két kamból aztán töltök fel a tyutyúkra.
"3. Felvételi ciklusok: 2/5/15 perc"

ezzel csak az a gáz, hogy nem rögzít folyamatosan
A kocsiba veszek egy ilyet, aztán meglássuk:
http://orkodo.hu/spd/autodvr/A...
Az előző kamerás linket benéztem EZT a fajtát érdemes megvenni.

GoPro -ból csak a Hero HD és a Hero2 HD rögzít normális minőségben, a régebbitől (első szériás) nem voltam elhalva. Rövid úton meg is szabadultam tőle. A H2-vel még nincs tapasztalatom.
Mit érdemes manapság venni? Gopro mennyiért megy, nem feltétlen HD-s...
Sziasztok!
Évadnyitó motorozás: http://ktmrfm.sytes.net/wp/?pa...
gyertek minél többen!
Én nem bíznék meg 100%-ig a tapadókorongos állványban, nem árt más módon is kibiztosítani. Fém tanknál lehet barkácsolni mágnestalpas állványt, az már egy fokkal tartósabb megoldás.
A tapadókorongos állványoknál is nagy a szórás. Amit a GoPro-hoz kaptam azt alig tudtam lefeszegetni a tankról, a kínából rendelt (külsőre teljesen megegyező) példány meg szinte egy pöccintésre lefordult a Z-ről.
Tapadó korongos rögzítéssel van, nem esik az le menet közben?
Ebben az árkategóriában ennél jobbat nem találsz. A Matska tudna róla nyilatkozni, ő használ ilyet. Jelen árfolyam mellett megállna 11.800Ft-ból.
Javaslat? :)
az kevés lesz szerintem
Jó kérdés, mondjuk 20k körül.
mennyi pénzt szánsz rá?
Sziasztok!

Ha mondjuk a motoromra szeretnék kamerát felrakni, tud valaki segíteni abban, hogy milyet érdemes, vagy hol lehet megvenni. Illetve hogyan lehet rögzíteni a motorra?
Köszi!
Fiúkolesz
Kékszakáll
Ez minimum egy sörbe fog kerülni
Köszönöm. Esetleg elérhetőségeiket meg tudnád adni ?
Megnéztem a kérdést, jónak tűnik, reális vétel, szerintem csapj le rá!
Attól függ mire rakod.Ha egy ducatira,akkor fel sem fogsz tudni lépni. Nálam az első reakció,hogy begörcsölt a lábam,de szokható,pályán még mindig kevés.
a 25 fel és 25 hátra az milyen lehet?
te azon mit tapasztaltál?
szia
nemszólt vissza,remélem megtudott vmit és csak elfelejtett,vagy nem volt ideje visszahívni.8 után jelentkezem
Helo, fiúkollégium van 2000ft/fő, kék szakáll panzió 4500/fő/nap.
cső, 2cm fel, 4hátra.
hmm, ja az elektronyos ac....
a tehénkéjé vákumos, kubaku nagy találmány, persze csak ha jó az akksi