Én már megtettem neked azt a szívességet, hogy vettem ilyet és majdnem a kukába b.sztam ki amikor megláttam a kép- és hangminőséget... A 1280x960-as mind felejtős, az igazi jó ár-érték arányú kamera amit Tutu linkelt másodjára. Az tényleg tud 720p HD felvételt, akadásmentesen, tiszta hanggal és ha akkuról megy akkor nem szeleteli a felvételt. Illetve meg tudja forgatni a képet mert ugye a motoron nem lógatva használod. Én egy kb. 800Ft-os, eredetileg tapadókorongos kameratartóból, egy 400Ft-os HR (körmös) navitartóból és 3db vinyóból kioperált neodímium mágnesből gyártottam hozzá tökéletesen bevált tartót a tankra. A kínai tapadókorongokat felejtsük el, miután két órán át tartott szépen... Szóval sirathattam a fasza kamerát meg a 8 gigás kártyát mert nem lett meg. Megnézem milyen anyagom maradt a két kamból aztán töltök fel a tyutyúkra.
Az előző kamerás linket benéztem EZT a fajtát érdemes megvenni.
GoPro -ból csak a Hero HD és a Hero2 HD rögzít normális minőségben, a régebbitől (első szériás) nem voltam elhalva. Rövid úton meg is szabadultam tőle. A H2-vel még nincs tapasztalatom.
Én nem bíznék meg 100%-ig a tapadókorongos állványban, nem árt más módon is kibiztosítani. Fém tanknál lehet barkácsolni mágnestalpas állványt, az már egy fokkal tartósabb megoldás.
A tapadókorongos állványoknál is nagy a szórás. Amit a GoPro-hoz kaptam azt alig tudtam lefeszegetni a tankról, a kínából rendelt (külsőre teljesen megegyező) példány meg szinte egy pöccintésre lefordult a Z-ről.
Ha mondjuk a motoromra szeretnék kamerát felrakni, tud valaki segíteni abban, hogy milyet érdemes, vagy hol lehet megvenni. Illetve hogyan lehet rögzíteni a motorra?
Köszi!
Attól függ mire rakod.Ha egy ducatira,akkor fel sem fogsz tudni lépni. Nálam az első reakció,hogy begörcsölt a lábam,de szokható,pályán még mindig kevés.
http://youtu.be/kNs0bejy7m8
Elvileg ez lesz az említett hokinak a felvétele, jelenleg 15%-on áll a feltöltés, nem kapkod T-Hope...