Nekem olyan gondom van a motorommal hogy kb fél gázig jól pörög aztán bedadog,húzom neki tovább és 5-6 másodperc után pörög tovább rendesen.Mi lehet a baja? minarelli am 6 blokk van benne.
Előre is köszönöm válaszotokat!
Na pont azért vagyok én is óvatos, mert nem szeretnék fedezetlenségi díjat fizetni.
Az számomra is egyértelmű, hogy arra az időszakra amíg ki van vonva, nem kell díjat fizetni, csak azzal nem voltam (vagyok) tisztában, hogy ettől függetlenül kell-e szerződéssel rendelkeznem.
De közben egyébként érdekes "felfedezést" tettem: elolvastam ugyanis végre a levelet amit az eddig biztosítómtól kaptam (novemberben) és meglepődve tapasztaltam, hogy a szerződésemet nem szüneteltették vagy hasonló, hanem a kivonást követő nappal megszűnt! Ezek szerint viszont akkor most sincsen szerződésem...
Ebből viszont logikusan az következik, hogy ráérek majd addigra újat kötni, mire lejár a kivonás ideje.
Most már csak az a kérdés, hogy működik-e ezen a téren a logika
Szia! elvileg épp azért vonatod ki a forgalomból hogy ne keljen utána fizetni! tehát csak az újbóli forgalomba helyezéstől kell fizetni! Viszont az automatikus ha nem hosszabbítod a kivonást bekerül magától a rendszerbe tehát akkortól kösd meg az új biztosítást! Tapasztalat ! Nem volt műszakim nem kötöttem csak a műszakira biztosítást fizetnem kellett visszamenőleg is !
Nekem olyan gondom van a motorommal hogy kb fél gázig jól pörög aztán bedadog,húzom neki tovább és 5-6 másodperc után pörög tovább rendesen.Mi lehet a baja? minarelli am 6 blokk van benne.
Előre is köszönöm válaszotokat!
Az számomra is egyértelmű, hogy arra az időszakra amíg ki van vonva, nem kell díjat fizetni, csak azzal nem voltam (vagyok) tisztában, hogy ettől függetlenül kell-e szerződéssel rendelkeznem.
De közben egyébként érdekes "felfedezést" tettem: elolvastam ugyanis végre a levelet amit az eddig biztosítómtól kaptam (novemberben) és meglepődve tapasztaltam, hogy a szerződésemet nem szüneteltették vagy hasonló, hanem a kivonást követő nappal megszűnt! Ezek szerint viszont akkor most sincsen szerződésem...
Ebből viszont logikusan az következik, hogy ráérek majd addigra újat kötni, mire lejár a kivonás ideje.
Most már csak az a kérdés, hogy működik-e ezen a téren a logika
Szeretnék takaróponyvát varratni a mocira,valami könnyű,vízhatlan anyagból.Van valakinek ötlete?
Előre is köszi!
Hozd be hozzám az Olaj utcába (selkuttal szembe).Bármennyit átvállalok.Ha lehet ne legyen vizes.
Amúgy nem tudom,hogy hol lehet leadni sajna.
Megvettem
,nem a szívárvány a kedvenc színem ,
Azt mondtad "bőröd csak egy van" hát én e szerint vettem,
remélem neked is tetszik.....
Fészkesfehérváron hol lehet leadni fáradt olajat?