Fölkötheted a gatyád, utánanéztem, ennek a típusnak bele van integrálva a vízpumpája a blokkba, ahhoz hogy hozzáférj, szét kell húzni a blokkot. Blokk
Felülről a 9. képen látod széthúzva a blokkot és a vízpumpát, lejjebb 2-vel a berohadt csapágyát...
Ezen a képen jól látszik a cső is meg elvileg a vízpumpa is. Ha azt a fekete burkolatot leveszed, akkor az alatt közvetlenül a lendkerék van. A másik oldalon meg a variátor és ilyen olyan más alkatrészek vannak szóval ott biztos nincs vízpumpa. Cső se megy arra. Tehát, akkor nem tudom, hogy mi van.
Nagyon vicces. Nem sok műszaki érzékem van, de azért a gyújtás lendkerekét még megismerem. Vagy nem tudom, hogy minek vannak mögötte réztekercsek. És képzeld el, hogy a cső a lendkerék alatt megy be a blokkba. Én se láttam még ilyet, de azért nem kell rögtön lehülyézni.
Szevasztok.
Érdeklődnék hogy matricákat autóra motorra itt fehérváron ki csinál?
Emlékszem hogy mondta már valaki de nem tudom hogy kit említett ez ügyben.
Köszönöm előre is.
Köszi a jó kívánságot! Megfogom nézni a vízpumpát. Le is szedtem már a burkolatát, de a vízpumpa helyett a lendkerék köszönt rám. Elképzelhető, hogy az mögött van?
Hali! Múltkor már írtam, hogy nem jó a motorom hűtése és, akkor azt találtuk megoldásnak, hogy kiveszem a termosztátot, mert lehet az krepált be. Kivettem, de még mindig nem jó és már nem tudom elképzelni, hogy mi a fene baja lehet. Amúgy az a probléma, hogy a víz nem jut el a hűtőbe és a hengerben meg felforr. A vékony csöveket kifújtam kompresszorral, de a vastagok nem hiszem, hogy el lennének dugulva.
Sziasztok. Van egy eladó T-mobile Pulse mini androidos okos telefonom :) Zsebkopott picit, kijelző fólia karcos, sérült azt cserélni kell. (800ft).
(elméletileg függetlenített). Ha vkit érdekel megtaláltok :)
Kijelző bal felső sarka NEM REPEDT, ott a fólia feljött és inkább leszakítottam mert zavart.
Telefonszám,email esetleg?
Hogy a f@szba lehet a vízpumpát a blokkba integrálni?
Felülről a 9. képen látod széthúzva a blokkot és a vízpumpát, lejjebb 2-vel a berohadt csapágyát...
Érdeklődnék hogy matricákat autóra motorra itt fehérváron ki csinál?
Emlékszem hogy mondta már valaki de nem tudom hogy kit említett ez ügyben.
Köszönöm előre is.
Hol találtál végül ilyen bilincset? Én is égen-földön keresek, de nem lelém. Hátha van egy bejáratott hely azóta :)
A te robidnak típushibája,hogy beáll a vízpumpa,de látom nem hiszel nekem,tehát további jó szopást!
(elméletileg függetlenített). Ha vkit érdekel megtaláltok :)
Kijelző bal felső sarka NEM REPEDT, ott a fólia feljött és inkább leszakítottam mert zavart.