Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rendelj netről. Nem tudom, hogy ki segíthet Fehérváron. Talán a JSI, vagy Gumiflex.
Jól tévedtem... este megnézem, de csak ha komolyan érdekel! Csörrencs meg!
Sziasztok. Quad-ozom és a paripámra keresek gumit, 20x11-9-es méretben, ha valaki tudna segíteni azt megköszönném.
ha jól tévedek 0407...
alkudható az ár...
Hali!
mi a DOT szám a gumin? a képen nem látszik valami jól...
Akkor van még Hornetes Pedig olyan szép piroska volt mind a tied.
Ha előszedném, reggel 6-ra kéne mennem vele. Akkor pedig -10 volt. Not gonna happen. Ezt a hideghullámot még nekem is ki kell bekkelni valahogy.
Szali 1
ha jó az NSR125F illetve NSR125R ' 87-es kiadás kézikönyve, akkor sipákolj, és holnap felteszem
Szeretnél róla beszélni?
Ez az a rothmans-mintás replika? A gyári folytás benne van még?
Az sajna nem én voltam. Melóztam, meg elég hideg van ahhoz hogy elővegyem a motort.
Pedig de lenne kedvem....
mosmeg kéccer
oszt az mit tényez?
oszt az mit tényez?
hívlak
Mi a pálya?
Hi,

otthon megnézem a CD-ket, ha lesz rajta manual, rakom is fel
Manualt égen földön nem lelek hozzá letölthető verzióban, csak a Haynes-nek a manuálját látom itt ott jó pénzért.
A hűtő zárt rendszer, a radiátoron lévő kupakon keresztül tudod feltölteni. Van egy kis kiegyenlítőtartály valahol, abban is legyen hűtőfolyadék. Kapcsolót vagy ebay-en, vagy bontókban tudsz szerválni.
Láttam ma egy szép hornettel közlekedni egy motorost a városban a bíroságnál. Nem tudod ki lehetett az?
Köszönet.
10W40 félszint. Actevo: 3000.-Ft
10W50 szint. Power 1 racing: 3990.-Ft
Szerintem meg fog felelni neki. Pontosan melyik, milyen olaj és mennyiért nyomjátok?
Szia!
Legfőképp motorolajat szoktunk...
Castrolunk van, ha az megfelel.
Jah, már csak abban bízom hogy BryanFox emlékszik még hogy milyen motorról beszéltünk :)