Szerintem első körben elektrolit szintet nézni, ha kell utántölteni, töltőre tenni, rendesen feltölteni, kis bronzkefés tisztogatás, szilikonzsír. Nem kell rögtön aksiért futni :)
Sziasztok! Nem tudjátok véletlenül, hogy az miért van, hogy alkalmanként nem reagál a motor arra, hogyha gyújtásra kapcsolom? van amikor egyáltalán nem történik semmi, van amikor rE-hibakódot ír ki, és normál esetben meg sikerül gyújtásra kapcsolni. Akksi gond lehet ez? Mert ha megigazgatom az aksi kábeleit (hátul), utána sikerül gyújtásra kapcsolni. Egy új akksi megoldaná a problémát? remélem tudtok segíteni, előre is köszi :)
Betty
ÁR: 40.000Ft
Ma már nem árulnak ilyen gépeket (még a Fuji sem) csak olcsó kis érzékelővel szerelteket sok színzajjal, nagy zajszűréssel és mosott részlettelen képekkel.
Szia! Elolvastuk a Motorozás felsőfokon-t, és valóban nagyon hasznos olvasmány Holnap azért ha találkozunk, lesz pár kérdésem szóval csak meg akartam köszönni a tippet
Ma voltam náluk, nagyon korrekt, segítőkész, rendes emberek, mindenkinek szívből ajánlom őket ha esetleg eredetiségvizsgára, vagy kötelező biztosításra van szükségetek! (Kérdeztem őket, és pl külföldi járművek behozatala esetén akár komplett ügyintézést is vállalnak!)
Nem az a baj Báttya'! Jogilag teljesen tök mindegy, hogy 1Ft vagy 10.000.000.000! Bár az utóbbit könnyebb megúszni kis hazánkban.
De ha nem kp. hanem lemosták érte a kocsidat, akkor is megáll amit akarnak úgyhogy keresd csak Macidoktort mielőtt késő lenne.
A Vatera hirdetés szövege: 2 Ft-ért megmondom... sose kaptam meg. Pont azért kezdtem csinálni, mert egyesek, a neten ingyen fellelhető utasításokat 1000-3000 Ft-ért ajánlgatták. Nagy buziság ez. Gondolkodom egy szép bekaphassák levélen, de előtte tudni akarom, nem e teszek magam ellen.
nem akarom.egyébként tök jól fogyaszt(3.5 úgy,ahogy én járok vele)
minarelli blokk,elég jól bírja.jelen állapotában(görgősúly,stb)65-öt megy
ha vki ad érte 80-at,viheti
Ha jobban megnézed ez sem Yamaha, hanem MBK Fakeneos
Ha ügyesen átmatricázod yamahává, talán még el tudod sütni drágábban is valami szerencsésnek na jó csak vicc volt...
hiszen ezt akarom megtudni,mit érhet
a hasznaltauto.hu-n nincs fent ilyen.próbálom feltérképezni az árát egy hasonlónak
nem nyerészkedni akarok,de nem kótya-vetye
Betty
Nyakig ér a szar, adok el mindent amit lehet.
http://www.kepesmotor.hu/kymco...
Környékbeli fórumtársaknak 90.000 az ára.
Alig eszik (2,5-3,5L) és megy mint a bolond.
Fujifilm S6500fd digit. fényképgép.
Hibátlan, makulátlan állapot, gyári dobozával, tartozékaival.
(napellenző, objektívsapka, vállszíj, USB+video kábel, leírás stb.)
+ árában ádom hozzá:
- 2Gb xD memóriakártya
- HOYA CPL szűrő
- HOYA UV szűrő
- 4db AA akku
- Lowepro "esőkabátos" fotóstáska
ÁR: 40.000Ft
Ma már nem árulnak ilyen gépeket (még a Fuji sem) csak olcsó kis érzékelővel szerelteket sok színzajjal, nagy zajszűréssel és mosott részlettelen képekkel.
Teszt és info:
http://pixinfo.com/cikkek/fuji...
Ma voltam náluk, nagyon korrekt, segítőkész, rendes emberek, mindenkinek szívből ajánlom őket ha esetleg eredetiségvizsgára, vagy kötelező biztosításra van szükségetek! (Kérdeztem őket, és pl külföldi járművek behozatala esetén akár komplett ügyintézést is vállalnak!)
Köszi még egyszer a tippet!
De ha nem kp. hanem lemosták érte a kocsidat, akkor is megáll amit akarnak úgyhogy keresd csak Macidoktort mielőtt késő lenne.
minarelli blokk,elég jól bírja.jelen állapotában(görgősúly,stb)65-öt megy
ha vki ad érte 80-at,viheti
Ha ügyesen átmatricázod yamahává, talán még el tudod sütni drágábban is valami szerencsésnek na jó csak vicc volt...
Évjáratban hasonló, mivel klón, gondolom lejjebb mozog az ára.
a hasznaltauto.hu-n nincs fent ilyen.próbálom feltérképezni az árát egy hasonlónak
nem nyerészkedni akarok,de nem kótya-vetye
Berényi út 13 régi KPM udvar
csörgess meg és adok egy telszámot.már beszéltem is vele,várja a hívásodat
Tudtok ajánlani itt Fehérváron olyan szervízt ahol rövid határidővel (mondjuk még a héten) el tudnának végezni egy motor eredetiségvizsgálatot?
Köszi!