Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amúgy lassan azért is jogdíjat kell fizetni, hogy mesét olvasol egy könyvből a gyereknek...
Amúgy fordulj Macidoktorhoz de ne nyilvánosan, szerintem magas színvonalon és kedvezménnyel beszél helyetted amikor esetleg eljön az ideje.
Na pontosítsunk egy kicsit. A Vaterán nem szívességből mutogatunk tárgyi vagy szellemi terméket úgy meg már egész más a leányzó (fel)fekvése...
Jó volt ma gurulni egyett...
Nem, de próbálok segíteni Mennyire tartod?
Tudnak kellemetlenkedni. Ráutaló magatartás, bűnseggéd, stb. Mondom, benyovszki... nagyon bosszant. Pocsék egy hely ez itt.
igyekszem
talán érdekel?
Hangyányit magasabb kvalifikációjú képre gondoltam
Nem vagyok ügyvéd, de szerintem ha csak egy oldalt linklesz, azzal még nem vagy támadható. Buzik ezek, próbálnak fogást találni.
Mint egyik spanomat lefényképezték, hogy tilosban parkolt. Volt egy kép a megállni tilos tábláról, meg a háttérben vagy 500m-re egy beazonosíthatatlan autó, meg volt egy kép közelről az autóról és a rendszámáról . Írt egy fellebbezést, azt ejtették is a témát...de azért bepróbálkoztak.
adatlap
Nyomassál róla képeket.
Itt az aprón. Volt hogy a Vaterán, de akkoriban szerzői jogról nem is csiviteltek. Tulajdonképpen fel se tettem, le se töltöttem. Csak a linkeket mutattam meg. Gyakorlatilag bekaphassák. Bosszant a dolog, mert nagyon a középkori boszorkány üldözésre hasonlít.
Dobd föl 100ért, úgyis lealkudják 50re, meg 2 zsák virágföldre.
Hol tettél közzé ilyen tartalmakat? A torrent oldalak is tele vannak ilyen "e-book"-okkal, az ellen sem tudnak mit tenni. Ne a felhasználót basztassák, hanem aki létrehozta.
találtam egy garnitúra piros,fényvisszaverős felnicsíkot,felrakóval a csomagban.
Tied lehet.érdekel?
Pont ma jött egy ügyvédi levél... nem másolom be... az ilyen tartalmak elérhetővé tételével bűnsegéd lettem... pedig csak a linkeket gyűjtöttem össze, és küldtem el annak aki kérte... lehet le is csuknak.
Állítólag bezártak "miattam" egy papíralapú kiadót, meg a Haynes se érzi már jól magát... Hülye kifordult világ. A bűnöst felmentik, aki segít büntetik. A pénz határoz mindenek felett. A jog meg a kiskirályoknak áll.
Amit gondolsz érte, azt oszt el kettővel
van egy MBK Ovettóm.eladnám
szerintetek mennyit érhet?
2002-es,50ccm,2T
különösebb baja nincs,csak nem szép színe van
Szomorú vagyok, engem se engedtek be ma... wáááá
Nem de állítólag elég buzisan állt rajtam a kabát...
Valószínű a héten már nem megyek, de ott lejjebb van egy link, mr XTfeco által, onnan le tudod tölteni ugyanazt ami nekem megvan.
kösziii :)
viszem, de csak ha tudok menni. szóval légyszi intézd úgy, hogy mehessek előre is köszi
Nem volt rövid a kabát ujja?
A cbr-t? Nem tudom, mert annyi van belőle mint a szenny.