Nem vagyok ügyvéd, de szerintem ha csak egy oldalt linklesz, azzal még nem vagy támadható. Buzik ezek, próbálnak fogást találni.
Mint egyik spanomat lefényképezték, hogy tilosban parkolt. Volt egy kép a megállni tilos tábláról, meg a háttérben vagy 500m-re egy beazonosíthatatlan autó, meg volt egy kép közelről az autóról és a rendszámáról . Írt egy fellebbezést, azt ejtették is a témát...de azért bepróbálkoztak.
Itt az aprón. Volt hogy a Vaterán, de akkoriban szerzői jogról nem is csiviteltek. Tulajdonképpen fel se tettem, le se töltöttem. Csak a linkeket mutattam meg. Gyakorlatilag bekaphassák. Bosszant a dolog, mert nagyon a középkori boszorkány üldözésre hasonlít.
Hol tettél közzé ilyen tartalmakat? A torrent oldalak is tele vannak ilyen "e-book"-okkal, az ellen sem tudnak mit tenni. Ne a felhasználót basztassák, hanem aki létrehozta.
Pont ma jött egy ügyvédi levél... nem másolom be... az ilyen tartalmak elérhetővé tételével bűnsegéd lettem... pedig csak a linkeket gyűjtöttem össze, és küldtem el annak aki kérte... lehet le is csuknak.
Állítólag bezártak "miattam" egy papíralapú kiadót, meg a Haynes se érzi már jól magát... Hülye kifordult világ. A bűnöst felmentik, aki segít büntetik. A pénz határoz mindenek felett. A jog meg a kiskirályoknak áll.
talán érdekel?
Mint egyik spanomat lefényképezték, hogy tilosban parkolt. Volt egy kép a megállni tilos tábláról, meg a háttérben vagy 500m-re egy beazonosíthatatlan autó, meg volt egy kép közelről az autóról és a rendszámáról . Írt egy fellebbezést, azt ejtették is a témát...de azért bepróbálkoztak.
Tied lehet.érdekel?
Állítólag bezártak "miattam" egy papíralapú kiadót, meg a Haynes se érzi már jól magát... Hülye kifordult világ. A bűnöst felmentik, aki segít büntetik. A pénz határoz mindenek felett. A jog meg a kiskirályoknak áll.
szerintetek mennyit érhet?
2002-es,50ccm,2T
különösebb baja nincs,csak nem szép színe van