Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Kérdés. Papírok nélküli 125-ös 2005-ös XR Honda mennyit érhet? Szép állapotban, rendbetéve. Beszámolni kellene, és nem tudom mennyi a reális.

(köszönöm, ismerem a motor-hirdető oldalakat, a REÁLIS piaci ára érdekelne, amin el is tudom adni :)

Hálás köszönet minden tippért!
alvázszám: JS1BZ111100106372
motorszám: T711118842
Egy álváz & motorszámot tudnál mondani?
Sziasztok!Robogó szerelőt keresek Fehérváron,ha tud valaki jó szakembert írja meg az elérhetőségét.köszi!
Hümm, értem. Nem biztató. Még idő, míg elkészül a garázsunk.
a nyaralóövezetben kormányzárral...
Asztakurta. Ez itt volt a faluban... honnan, hogyan volt letéve?
Már kigyógyultam...de menni mentem tegnap...
Ma hajnalban Fehérvárcsurgóról ellopták a képen látható ULA-569 rendszámú Suzuki GSXR 1000köbcm motort, a megtaláló pénzjutalomban részesül!
Kérem, mindenki ossza meg ezt a felhívást! Aki tud valamit a motorról, hívja ezt a számot: 06-70/3109147
Tüdőgyuszi?
Huhh. Én gurultam a novemberi fagyos ködökben, aztán azóta is végig (ezt a boldogtalan februárt kivéve a havával meg a kétjegyű mínuszaival), de tüdőgyulladással inkább vártam volna még

Egyébként fülig ér a szám, délután se én nem vagyok merevre fagyva, se a kormánycsapágy nincs beállva (most lett cserélve), fantasztikusan kezes most Teresa... szóval újra úton, ahogy azt január végéig csináltam, csak most végre van fény, mikor délután 6-ra megyek, és reggel 6 után hazafele szintén. Priceless
detto
Hi!
Ma meggurultam idei első kb 1km-emet.Tüdőgyulladásosan elég is volt.Hideg még az aszfalt nagyon,és a napsütés ellenére a levegő is.
Jó tapadást mindenkinek!
Na asszem ma is ki kéne nézni egy körre,a tegnapi vitorlázás is jól sikerült bár állítólag úgy nézett ki rajtam a kabát mint egy női top

én kissason legutoljára 14e után cseréltem le (a gyárit)

9
Csak szeretném sose használni. Azért múltkor is elnyűttem 30 ezer alatt elöl egy pár betét.
Azt azért tudni kell Alvaroról, hogy SOSEM használ féket, mert hypermiler. Ergo a féktárcsája ritkán csókolózik a betéttel. Mégis hukllámosodik a tárcsa :)
Ja,na készülődök vitorlázni
Majd kreuz-olsz, mint a vitorlások!
, erre még nem gondoltam , majd motorozás közben kitalálok valamit
Akkor hogy jössz haza?
Ja és Ceed ki
Én is ,én is...... ,
csak ne fújna ez a rohadt szél! De majd elmotorozok előle
Szídd ki, tegnap motorozta, lehet ma is kiugrok egy körre!