Ma hajnalban Fehérvárcsurgóról ellopták a képen látható ULA-569 rendszámú Suzuki GSXR 1000köbcm motort, a megtaláló pénzjutalomban részesül!
Kérem, mindenki ossza meg ezt a felhívást! Aki tud valamit a motorról, hívja ezt a számot: 06-70/3109147
Huhh. Én gurultam a novemberi fagyos ködökben, aztán azóta is végig (ezt a boldogtalan februárt kivéve a havával meg a kétjegyű mínuszaival), de tüdőgyulladással inkább vártam volna még
Egyébként fülig ér a szám, délután se én nem vagyok merevre fagyva, se a kormánycsapágy nincs beállva (most lett cserélve), fantasztikusan kezes most Teresa... szóval újra úton, ahogy azt január végéig csináltam, csak most végre van fény, mikor délután 6-ra megyek, és reggel 6 után hazafele szintén. Priceless
Hi!
Ma meggurultam idei első kb 1km-emet.Tüdőgyulladásosan elég is volt.Hideg még az aszfalt nagyon,és a napsütés ellenére a levegő is.
Jó tapadást mindenkinek!
Azt azért tudni kell Alvaroról, hogy SOSEM használ féket, mert hypermiler. Ergo a féktárcsája ritkán csókolózik a betéttel. Mégis hukllámosodik a tárcsa :)
Kérdés. Papírok nélküli 125-ös 2005-ös XR Honda mennyit érhet? Szép állapotban, rendbetéve. Beszámolni kellene, és nem tudom mennyi a reális.
(köszönöm, ismerem a motor-hirdető oldalakat, a REÁLIS piaci ára érdekelne, amin el is tudom adni :)
Hálás köszönet minden tippért!