Hello Tomi!
Nem nagyon szoktam Fehérváron lenni mikor szezon van, ezért megkérdezem, láttad idén vagy tavaly a környéken kószálni a kis piros tűzszekerem? Keresem a mostani gazdáját, hátha megválnának tőle, húgom elcirkálna vele.
szerintem egyik képen se vagy felismerhető, azok közül, amik akkor készültek, amikor vettük a motort. remélem nembaj, hogy feltettem a képet, ha baj, szólj, leszedem.
Sziasztok!
Egy abszolút kezdő kéri most a segítségeteket.
B-s jogsim van, autót 2008 óta vezetek, de elhatároztam, hogy motorozni szeretnék. Nézelődés, pénzgyűjtés után meg is vettem a Rieju RS2 Matrix-omat. Egyből beleszerettem, nagy a szerelem, meg minden, csak van néhány akadály.
Többek között, nem tudok motorozni, nem is motoroztam még soha, de ez nem sokat számít, megtanulok, fogékony vagyok az ilyenekre.(nyugi, nem forgalomban tanulok majd, mielőtt valaki buzgón leszólna, hogy mit veszélyeztetem én a többieket. Forgalomba akkor megyek, ha már biztosan tudom kezelni motoromat.)
Ami kicsit aggaszt: nem értek a motorhoz kicsit sem.
a legfontosabbakat már tudom, hogy tankolni illetve olajat tölteni hol kell bele.
viszont: nem tudom, hogy vizet, fagyállót hol, mennyit kell tölteni. leellenőrizném, hogy mennyi víz van benne, meg ilyenek, de nem tudom hol találom a beöntő nyílást.
illetve minthogy az autóba is kell motorolaj, gondolom a motorba is kell, ezt szintén nem tudom, hogy hol ellenőrizhetem, milyet vegyek bele, és mennyit? kell-e olajszűrő?
Remélem nem tettem fel sok hülye kérdést. Remélem tudtok nekem segíteni, a szezonig szeretnék teljesen felkészült lenni minden téren, szóval számíthattok még kérdésekre.
Válaszotokat, és türelmeteket előre is köszönöm.
Szerencséd van, Európa összeköttetésben van Ázsiával...
Tényleg, erre még nem is gondoltam, milyen jó, hogy nem egy kisebb szigeten lakunk. Akkor tényleg kéne saját komp :D
Nekem is maradna F650CS, ha már így nevet is adtam neki. Vennék viszont neki nagyon sok kilométert, szerte Európában... esetleg máshol is. Bár vízen elég rosszul megy, az a helyzet, így a kontinenshatárokkal bajban vagyok
Nem nagyon szoktam Fehérváron lenni mikor szezon van, ezért megkérdezem, láttad idén vagy tavaly a környéken kószálni a kis piros tűzszekerem? Keresem a mostani gazdáját, hátha megválnának tőle, húgom elcirkálna vele.