Futkározós motornak kéne, városba illetve olyan 100km belüli lóti futinak. Aztán ha összejön a lovetta a BMW F650CS-re akkor lehet leváltom a kis Hornetemet de ez majd úgy is csak a szezon végére derül ki. Sok mindentől függeni fog.
Az a kérdés, hogy mire kell a motor? Gondolom nem ezzel fogsz munkába járni 120kmt naponta a hóban fagyban. Ha mégis, akkor 125ös 4üteműt ne vegyél, mert az életed elunod rajta mire odaérsz. A motorozás sajnos költséges sport, alapvetően leginkább hobby célra használják legtöbben, ugyanis amilyen géped Neked is van, az nem épp boltbajárós motor, bár az 5, 5.5-ös fogyasztás szerintem nagyon jó egy 600 sor 4nek.
Tudod Tutu jó neked, hogy megteheted, hogy nem nézed a motorod fogyasztását. Még egy kicsit irigylem is! De attól még nem kéne gúnyosan leszólni azt aki ezt nem teheti meg! Mert én viszont nem tehetem meg! Nem csak azért vettem motort mert szerettem volna már régóta motorozni, hanem azért mert egyszerűen nem bírtam fenntartani már a Skoda Fábiámat, pedig csak 5 éves volt. Nekem a motor a mindennapi közlekedést szolgálja majd nem csak az élvezetet. És nem tehetem meg, hogy 10L egyen mert a havi fizetésem rámenne, evvel az erővel vehetnék egy 30 éves ladát is! És ha nem gond nem szívesen kerékpároznák napi 120 km a melóba !
Ha nem akarsz vagy nem tudsz segíteni akkor inkább ne is szóljál le engemet, mert nem hiszem, hogy bármit is vétettem volna ellened amivel ezt kiérdemelném!
Hm... ha már ennyire fogyasztgatunk itt, akkor én is megjegyzem, hogy a GS500 F-em 3,8-3,9- körül fogyasztgat és akikkel motoroztam már együtt azok tudják rólam, hogy tudom mi a nyélgáz..... tehát ha sokat esznek a vasak és nem bírja buxa akkor vegyetek ilyet
Ha ennyire számít a fogyasztás, akkor add el a Hornetet és vegyél valami csühögőt… vagy bringát… vagy bérletet.
Én teszek a motorom fogyasztására, mert egyszerűen élvezem az összes megtett cm-t vele. Persze vehetném „mamásabbra” is a figurát a kedvezőbb fogyasztás miatt, de hazavágná azt az érzést amiért újra és újra motorra ülök.
nem. azt azért nem. nem csak azért motorozok mert szeretem a sebességet hanem mert alapból ez a közlekedési eszközöm. így sokat járok vele, ezért kell valami köztes megoldás.
itt nagyrészt csak a tipikus ford focus-uk van a yardoknak, azzal mondjuk esélyük se lenne utolérni, de errefelé ahol én lakom nem nagyon foglalkoznak a motorosokkal...
cbr 125 egy kalap szar. már bocs. akkor már inkább cbf 125! 4000 forintból megteszel vele 500 kilométert, 90es végseb, kulturált gyári dob ,injektor, katalizátor, szép külső, és biztos nem fogsz ki olyat amit elnyűttek.
Na, pont ilyenre gondoltam. Honda CBR125 írták, hogy keveset eszik és hát tudjuk, hogy sokszor lódítanak az emberek csak azért, hogy el tudják adni a vasat.
Azért kérdeztem rá, mert gondoltam vannak itt olyanok akik mentek (mennek) ilyenekkel. Lassan 500Ft benzinár mellett bíz elgondolkoztam rajta, hogy beruházom egy kis fogyasztásúra vagy esetleg leváltom a Hornetemet, bár ez még tűrhető 5-5,5L fogyasztású. Viszont helyi közlekedésre illetve arra, hogy átugorjak a közeli helységekre elég lenne egy 2-3L fogyasztású kis mocika.
BMW F650CS/GS is simán 4l alatt eszik kicsit is normális vezetővel.
Alattam 3.033 az átlag az utóbbi 64000km-en, amiből sok ezer km utassal, csomaggal, télen-nyáron, mindent egybevéve. Én mondjuk nem vagyok az átlag, ezért mondtam 4 alattot egységsugarú userre.
Azért nekem benyelet az 5-5,5 -et a kis CBR.
szerintem is inkább CBF, vagy 250es YBR.
Unoka öcsén YBR-el jár munkába, 3 litert mondogat.
Ha nem akarsz vagy nem tudsz segíteni akkor inkább ne is szóljál le engemet, mert nem hiszem, hogy bármit is vétettem volna ellened amivel ezt kiérdemelném!
aláírom
Én teszek a motorom fogyasztására, mert egyszerűen élvezem az összes megtett cm-t vele. Persze vehetném „mamásabbra” is a figurát a kedvezőbb fogyasztás miatt, de hazavágná azt az érzést amiért újra és újra motorra ülök.
itt nagyrészt csak a tipikus ford focus-uk van a yardoknak, azzal mondjuk esélyük se lenne utolérni, de errefelé ahol én lakom nem nagyon foglalkoznak a motorosokkal...
Azért kérdeztem rá, mert gondoltam vannak itt olyanok akik mentek (mennek) ilyenekkel. Lassan 500Ft benzinár mellett bíz elgondolkoztam rajta, hogy beruházom egy kis fogyasztásúra vagy esetleg leváltom a Hornetemet, bár ez még tűrhető 5-5,5L fogyasztású. Viszont helyi közlekedésre illetve arra, hogy átugorjak a közeli helységekre elég lenne egy 2-3L fogyasztású kis mocika.
De ezt látni kell,behaltok!
http://youtu.be/b8oafdXX_5U
Érdeklődnék, hogy Fészkesfehérváron van-é építmény, telek, kommunális adó? És nagyságrendileg mennyi lehet egy család(4 fő) az összege?
Kibaszták ebben a porfészekben az adókat és törpölök.
Alattam 3.033 az átlag az utóbbi 64000km-en, amiből sok ezer km utassal, csomaggal, télen-nyáron, mindent egybevéve. Én mondjuk nem vagyok az átlag, ezért mondtam 4 alattot egységsugarú userre.
Ja, nem fér be a specifikációba, mert 652ccm