Annyira azért nem. Ennek jó része egyedülálló idom, és rosszabbnak látszik a valósnál a helyzet, mivel a festék sok helyen repedt/tört, de az idom nem. Sajnos kb. 5. réteg festék volt rajta, így elég masszív és nehéz réteg, merevsége miatt azonnal tört, de az idom nem
Meglátom, jobban inkább eladni akarom tavasszal, nincs pénzem kettő fenntartására, sokat autózok, marad a CBR 125.
Most is hirdetgetem, aztán meglátjuk mi lesz belőle.
Ez kérlek egy Honda VéeFáeR hetesszáz-ötvenes belsőégésű motorral ellátott bicikli. Egész jól teljesít :)
Forgalmiban 101 HP + van rajta egy Gilardoni cső.
V4, 1991.
Sajnos idomsérülten jutottam hozzá, eddig így használtam:
Esetleg azt tudjátok hogy kb. milyen árakon dolgozik?
Vagy 10 fület kellene pótolgatni, 7-8 repedést javítani, 4-5 törést összevarrni, 1-2 kisebb helyet pótolni. Ez ilyen tízezres tétel, vagy inkább százezres?
Gondoltam szervezek egy tavaszi Hornetes összeröffenést, hogy ne csak itt fórumon ismerjük egymást.
Ha van ötletetek és kedvetek akkor örömmel várom az ötlet helyeket.
Sziasztok!
Valaki nem tudna nekem ajánlani egy jó MŰANYAGOST Bodajk-Fehérvár viszonylatban?
VFR idomjait kicsit rendbe kellene szedni, 1-2 fül le van törve, néhány helyen repedt, törött, forrasztani kellene, de nem csináltam még, és nem merek nekiállni
Meglátom, jobban inkább eladni akarom tavasszal, nincs pénzem kettő fenntartására, sokat autózok, marad a CBR 125.
Most is hirdetgetem, aztán meglátjuk mi lesz belőle.
Forgalmiban 101 HP + van rajta egy Gilardoni cső.
V4, 1991.
Sajnos idomsérülten jutottam hozzá, eddig így használtam:
Vagy 10 fület kellene pótolgatni, 7-8 repedést javítani, 4-5 törést összevarrni, 1-2 kisebb helyet pótolni. Ez ilyen tízezres tétel, vagy inkább százezres?
Ha van ötletetek és kedvetek akkor örömmel várom az ötlet helyeket.
Hornet tali
Valaki nem tudna nekem ajánlani egy jó MŰANYAGOST Bodajk-Fehérvár viszonylatban?
VFR idomjait kicsit rendbe kellene szedni, 1-2 fül le van törve, néhány helyen repedt, törött, forrasztani kellene, de nem csináltam még, és nem merek nekiállni
06harminc-746-ötvenkilenc-87
Egyszer megtaláltam valahol a srác számát kb 2 éve felhívtam nem-e jönne gurulni eljött aztán azóta nem láttam.