Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyárig lesz talán egy 4 kiló, ha nagyon jól megy max 5. Mindenképp valami takarékos dízelt akarok, az se baj ha szívó.
Hehe, kell egy harmadik
meghát minek?kettőből kétszer másik kocsival jöttél
mennyi pénzt szánsz 4kerekűre?
Az a gond elsődlegesen valami 4 kerekűt kéne vennem. Te mit tudsz a dízel 400-as roverekről 95-98 közötti évjárat, gyanúsan olcsók, pedig semmmi rosszat nem olvastam róluk, az alkatrészek sem kokain áron mennek. 2000TD 105ló, 150-200ekm közötti futással lehet már 400-500-ért szépet találni.
nem,az a sajátja.csak onnan a vélemény.2.5 liter 100-on,bazi nagy csomagtartó(mivel a tank alul) és hát 100-110 utazó.két személyt is nyilván jól elbírja,szóval mi baja lehet?
Borsónál van olyan? Mennyiért dobálja?
a robogót is cserélném szívesen...Borsó Tibi-féle NHX szimpatikus nagyon.
de egyszerre minden nem megy
hát annál egyszerűbb nincs is
Kőrösi utcán ki,Pentele felé el,vagy az elkerülőt célozd és a kanális mellett szintén Pentele felé,onnan meg aztán már dzsípíesz sem kell,ugye?
kicsit eltűntem,mi?
minden okés

majdnem...
Ha 2t kéne, nekem van egy eladó 180as runner:)
Jobban kihasználnád a terepgépet, én is elfogadnék egyet. Bár mostanában egy 4T maxirobogón is töröm a fejem.
Feketehegy:)
Hali Gábor. Rég hallottam felőled. Mi a pálya?
gondolkodom én is egyen...stunt el,XR400 helyette
Egy bokorugróval bárhova el lehet jutni...
ezé kérdem merre lakik,mer tuti el lehet jutni onnan is...
Aszalvölgyre gondolsz, a Videoton mögött. Arra el lehet csalinkászni, nem tudom pálya van e még ott, de pár éve én is jártam arra enduroval meg biriglivel.
Sziasztok!
Elcserélném Laser extrem exhhaus (3 csövü, 850euró volt")kipufogómat,Yoshimura rs5-re!30-579-26-96

fehérváron merre?
fehérvár
úgy értem hol a motor?
nézek majd térképen valami kerülőt:D
hol laksz te?