Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tanuld meg az utat
bárhová el lehet jutni földúton
elgurulsz valahogy az aranybullaig, majd elnezel pakozd fele, es tadamm, csoda tortent, crossparadicsom :-D
Nem tudom odavinni a gépet..közúton elmenni vele meg necces:D
talán a régi krosszpálya,nem tudom,hogy megvan-e még.a Béla út mögött valahol,ha jól tévedek,de nem biztos...
Kőszárhegy miért nem jó?
Hello!
Tud valaki olyan helyet fehérváron belül ahol lehetne crossozni?
Valami elhagyatott terület vagy ilyesmire gondolok.
köszi a segítséget, mindenképp meg fogom keresni! üdv
B.Ú.É.K. mindenkinek
BUÉK! Bőrös van a nimród vagy milyen vadászbolttal átellenben is,ha a fő utcáról lekanyarodsz a novotel felé.Szaré-hugyé varrt nekem és marha gyorsan.Egy kapualjba kell bemenni de ki van írva.
Szia. A Károly János utcában van egy bőrös, Ő megjavítja. A bolt a Budai út és a Munkácsy Mihály utca közt van félúton.
Hi!
Jelzem mindazoknak,akik 2011-re a legjobbakat kívánták nekem,hogy szar sem teljesült belőle!Éppen ezért kérek mindenkit,hogy 2012-re jókívánságként kizárólag készpénzt,alkoholt,vagy üzemanyag utalványt küldjön!
Köszönöm és BUÉK mindenkinek:Pityke
BÚÉK nektek!
Körzet?Nem értem.Ha arra vagy kíváncsi hogy hol lenne a meló akkor az Aszalvölgyi úton levő Agility raktárba keresnek,kerestek vagyonőrt.
Ez régen Sanmina,foxconn nagy raktár volt.
2 keréken megtett kilométerekben bővelkedő, balesetmentes, boldog új évet kívánok minden motorosnak!
Megsem lehet hallani. semmi hangja nincs
körzet?
De, hogyne, ugyanúgy, mint ma
Azzal a "dobbal" sem lehet sokkal halkabb!

BUÉK!
Boldog Új Évet Kívánok minden kedves fórumozónak
Estére ütős bulit
Holnap nincs kedve valakinek kerülni egyet ha "jó" idő lesz?
Sziasztok! Tudna valaki segíteni, hogy a közelben ki tudná megvarrni az egybe részes bőrruhámat? 1-2 varrásról van szó, meg esetleg valami festés a kinézet miatt.
üdv
Valamikor egyszer régen. 93ban tuti
Ez... valamikor motorkerékpár volt?
Ütös darab, hátsó fék valószinü van rajt rendesen :)

Nálam nyerő!
Boldog újévet mindenkinek előre is!
Ki merre lesz?
Éjfélkor ha hallotok egy kis hangzavart az valszeg én leszek CBR-el. Megnézem milyen hangja van dob nélkül
Amúgy szerintetek milyen lett?
Semmi gond, lesz ez még így se.
Mindenkinek kívánok békés boldog új évet . . .

Sajna olcsó benyát nem tudok ,mert holnap emelik 6 ft-al megint .