Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"g-illes[28850] tegnap 14:02Én 10 fokban, napsütésben és száraz útban határoztam meg magamnak a minimum limitet.

válasz erre előzmény"

Ezekből a kitételekből melyik teljesül?
Már megtaláltam.
Bátor vagy ebben az időben

Összejött?
Nincs valakinek talonban pár felső konyhaszekrénynek valója?
Esetleg egy mosogatós alsóval is tudok mit kezdeni ha valakinél csak
a helyet foglalja.

Köszi!
Szasztok városlakók!
Azt mondja az időjósom hogy hétfőn van esély egy kis karácsonyi gurulásra a ház körül.
Úgy legyen.
Úgy lesz!
Szídd ki te a Gőzben, ami malom!
Linkeld mert nem tudom miről beszélsz
a fotók között van egy szép 7-es sasold
A semminél több
hát ha szerinted az segít
Aztán hol gyakoroljak? A matchboxpályámon?
Köszönöm! Amúgy nem igen tartom
te meg inkább gyakorolj a gokartra, nehogy kapj majd egy kört a végén
Szídd ki! Azért kösz!
Holle anyó is jókor vedlik… kibírhatta volna jövő decemberig.
Akkor megszavaztuk, ma tartja és kész. Tavasszal meg köszöntgesse a nyári villám.
csatlakozom én is bár ebből a "tucatnévből" annyi nap van, hogy lehetetlen követni ki mikor tartja
Még egy ok, hogy ne akarja 100 ló feletti gépet

Én nem az élvezeten túl közlekedésre használom a motort. Ilyenkor főleg arra. Na jó, most még arra se, a hó azért már nyomós ellenérv.
Névnapod alkalmából búboljon meg a... szóval Boldogat!
18 éves koromban még én is így voltam. Most már 15 alatt nem ülnék fel. Motoros pályafutásom kezdetén, amikor még kis kávédarálókon motoroztunk szinte nem volt nap, hogy ne ültem volna fel a gépre, lehetett -10 is, csak száraz út kellett. Ahogy teltek az évek nyaranta egyre "minőségibb" kilométereket tettünk meg nagyobb gépeinkkel, így most már talán kiélem magam nyáron annyira, hogy ne kelljen felülni télen is nap mint nap. Nem mondom, hogy nem jut eszembe minden nap a motor, de nem kattogok már úgy mint évekkel ezelőtt. Mellesleg egy ilyen 100ló feletti géppel nem is ajándék ebben a hidegben menni, folyton előzni akar a hátulja.
Detto.