talán nem, de most meg teljesen meg vagyok zavarodva hogy voltam Pannonhalmán kipróbálni a 2012-es CRF modelleket
csak ugye azokkal is az a probélma, hogy nincs rajtuk az a kis tábla (három betű+3 szám)
Tudom melyik típusra gondolsz, de olyan csak a Matskának volt és emlékeim szerint azon is faragni kellett. Amit anno én rendeltem az már a dizájnosabb verzió volt, de attól még egy nagy kupac... ráadásul nem is a Z-n, hanem a ZZR-en kötött ki. Hidd el jobban jársz ha nem kísérletezel kína eme gyöngyszemeivel.
a brombo-t én is láttam, biztos csúcsminőség
pedig úgy emlékeztem hogy jól szolgálnak ezek a keleti cuccok
van nekem is egy, még akkor vettem amikor Te, de nem működik. Mondta a Piller Jani úr hogy meg tudja csinálni, de nem tudtam még elvinni neki.
Akkor lehet jobb lesz ha valami normális márka után nézek
Körbenéztem, de nem találtam olyat, viszont érdekességképpen van Brombo: 220900592932
Biztos remek lehet!
Szerintem jobban járnál pl. gixxer (talán K5-től) vagy zx6r ('05-) esetleg zx10r ('06-) radiál főfékhengerével, ezekkel a kínai szmötyikkel csak a szívás ment, kérdezd a Matskát milyen emlékei vannak az augusztusi H.ring-el kapcsolatban.
Hát a nagy gülü szemei és az aránytalan nagy fülei miatt
de húsvétkor, mikor alig látszódott ki a fűből akkor volt nyuszikutya is Legalább is a gyerekek az utcán annak hívták.
Visegrádon mikor mentünk a várjátékokon ott meg a járókelők harci lónak hívták, mert ott ment a póni mellett a félvonulókkal.
Egy biztos, igazi bohóckutya, mindig minden hol toppon van, még robogózni is szeret.
csak ugye azokkal is az a probélma, hogy nincs rajtuk az a kis tábla (három betű+3 szám)