Még mindig él a telóm,elvileg otthoni tarifára vagyok állítva,mondd mit szeretnél és intézkedek.Amúgy is szerettem volna veled beszélni mert most hozták ki a gépemet de nincs hang rajta,ott az a sárga kérdőjel az eszköznél,mit kellene tennem?Üdv!
Nem,majd tavasszal kihozom.Nem adtam részletre.Nem akarok egyenlőre hazamenni,keményen dolgozok de itt ezért adnak pénzt is és már itt a család is.A kaját olcsóbban meg tudom venni,mint otthon.Katasztrófa,mit tesznek az Országunkkal.Üdv!
Sziasztok!Végre van netem itt a messzi Angliában és látom valaki festetni akar.Bocs,hogy beleszólok de dolgoztam a Ludwignál és a Katonánál is.Sőt a felnimet a Camry csinálta.Én ugyan nem vettem ki a csapágyakat (nem voltam okos,siettem) de azon kívül,hogy kifolyt némi kenőanyag semmi baj nem lett.A Katona sokkal korrektebb tapasztalatom szerint.Remélem segítettem,megvan a camry száma is ha kell,meg lehet hivatkozni rám. Más téma:az angolok hülyék,folyamatosan motoroznak jégesőben is,fagyban is ez még nekem is sok(k)
Szevasztok skacok ma kb 15:10 körül egy izgalmas dolog történt a Budai út és a Seregélyesi úton egy fehér Mille Factory 2 személlyel ha jól láttam rendszám nélkül eléggé nagy tempóban fordult be a kórház felé mögötte 1 rendőr autó kb 200m-re lemaradva . ismerősöm elmondása alapján végig vágtatott Seregélyes felé és a GP kútról kifordult a második rendőr autó is ami utána eredt mert az első fényévere követte de hűségesen . Seregélyesi rend őrei megkapták a riasztást de ők sem tudták a vad lovas kedvét szegni errwe gondolok én mert mikor beértem a faluba mind a 3 rendőr autó ment Szfehérvár a benne ülők igen csak felé lógó orral üldögéltek .
Van egy feleslegessé vált Magura alu kormányom (anno még a Z-re vettem, de az eladás miatt végül nem került fel):
ezüst színű, 760mm hosszú, a markolatnál 22mm, a befogatásnál 28,6mm átmérőjű, nem görbült, nem sérült.
ár: 5e Ft
A Farkasvermi úton meg a Ludvig Péter (LP lemeztechnika http://www.parkany.hu/index_ma...) porszóró üzeme van.
Mind ismerem, de a minőség miatt ajánlottam az AMC-t.
Esküszöm már hiányom volt kétkerekűből és ez most csillapította kicsit.
Szerencsére én nem jártam úgy, mint ezek a profi akrobaták az alábbi videón:
http://www.youtube.com/watch?f...