Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem szinterezés, hanem elektrosztatikus porfestés, kemencében beégetve. Mindent felületkezelnek, én sokat dolgoztam velük egy időben.
http://www.alumetalcolor.eu/ a seregélyesi úton.
Boldog névnapot Miki!
De akkor mi lett volna benne a poén?
Sziasztok

Tud valaki Fehérváron vagy a közelben ahol elérhető áron csinálnak Motorkerékpár kerekeinek a színterezését?
kqrv@ jó lehetett a hangulat
ha "mikit" nem a téli hónapokra időzítik, akkor sokkal többen is lehettek volna ,
Jó volt az idei Miki gurulás is! Szerencsések voltunk, hogy jó időnk volt és ismét mosolyt csaltunk kicsik és nagyok arcára egyaránt. A rendőri felvezetés sem hiányzott, ügyesen együtt tudott maradni a miki csapat, hála a szervezőknek. Gratula nekik és minden résztvevőnek!
ööö... ezzel tuti nem. Itthon még éreztem az erőt...
Jó az még.....nyáron is lehet vele karcolni :):)
Iszonyat jól éreztem magam... igaz, hogy vennem kell egy új hátsógumit de geci jó volt :)))))
Az benne a legjobb
Ingázáshoz, ilyesmihez, olyan mint a sörnyitókkal: olyan nincs, hogy valami nem tanktáska
Jaigen, a Balatoni elején is, aztán a körforgónál ki is szálltunk a Horváth István fele.
A végén te álltál mellém a telefonfülkénél fasza a bringa néztem is mikor a bukódat a tankba raktad azaz a helyére .
Na azt pont kikerültük... jártunk a Kodolányi fele, Fecskeparton, a Rákóczin fel-alá, Budai, Berényi utak belső része, ilyenek.
Merre mentetek?
Maroshegyen kijöttem megnézni benneteket a Balatoni útra, de negyed 3 örül 4 motoros ment el mikulás ruhába azt hali. Gondoltam tavaly azért többen voltatok, de most látom a videót.
Ja, fura volt, hogy egyetlen más BMW-t se láttam

A legközelebbi "rokon" egy KTM volt, amin ugyanolyan gumik voltak, mint Teresán
Én is integetek 0:45 és 2:25-nél - jobb kézzel

Jó kis gyakorlat volt, hogy ezt minél kevesebb fékhasználattal nyomjam végig
Aki nem volt az most kimaradt a jóból fasza volt nem volt hideg sem és a banda is egyben maradt minden lámpánál . A rend őrei szépen integettek és sztem tudomásul vették,hogy szabálysértést követünk el ránk hagyták szerencsére , .
1:01 nél ott csápolok kösz a videót .
Maros hegy irányából megy e valaki! találkozhatnánk a Mol kuton!
Fasza idő van lehet durigázni
Motorral nem, kocsival talán kimegyek.
Jaja, ott.

Nagyon szép a környék, csak rendes út nincs ide föl, meg sok civilizációs segédeszköz - de sebaj :)