Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi bajotok van?
Volna egy ilyen kis adapterem villanyakas emelőbe, amit bedugsz a nyakba és abból kéne levenni az átmérőjéből egy szakaszon, meg megrövidíteni pár mm-el, mert nem tudom bejátszani a helyére. Valami elég edzett anyagnak látom.
aham

miér?
Tudsz esztergányolni?
boralja ki lett főzetve, abból jut bőven
Akkó' kérek egy liter vegyest. Üveget hoztam.
Vagyis pontosan 5 éve a Giziből ítélve mert 2006-ban vettem, 2007 karácsonykor még nem ment mert tucatszámra gyilkolászta a gyújtáselektronikákat, 2008 karácsonykor meg már Mozdonyom volt.
így világos
családi biznic, vegyesker...
Hol melózol, hogy karácsonykor is nyomod?
Minden évben dec 24-én délelőtt van egy kis motoros összeröffenés a meki parkolóban a piactéren. Ha olyan az idő, motorral. Nekem eddig egyszer sikerült motorral mennem, kb 5 éve...
Kolléga tavaly decemberben vette a Banditját, és januárban 15 fokban, száraz úton motorozott. Erősen remélem hogy idén is jutnak nekünk ilyen szerencsés napok.

Mi lesz a McDonaldsnál?
Te aztán jó munkás ember vagy
dógozom
Én az utóbbit választanám, motorozni ráérünk nyáron . 24-ére mondanak minimál havat, és a hőmérsékletből adódóan nem hiszem hogy elolvad teljes mértékben hétfőre. De legyen úgy ahogy mondod.
Jön valaki 24-én délelőtt Mcdonaldshoz?
Na jólvanám :)

A lényeg hogy ha szép idő lesz akkor gurulok (szép lassan, óvatosan) ha meg latyak lesz akkor leiszom magam a karácsonyi ebéd közben :)
Nem kötözködünk ám csak picit
Hóban nem szeretnék motorozni.

Az előrejelzés szerint hétfőig nem lesz se eső se hó, azt jelzi az a 0% a képen amit linkeltem.
Erre írtam hogy HA ÍGY LESZ akkor gurulok. Ha nem akkor nem.
Különösen ha tiszta latyak lesz minden. Egyszer kivittem a videoton parokolóba a tzr125-ömet hóban. Egy helyben megállni is kihívás volt, nemhogy odébbgurulni akár egy métert is, és az csak 110 kiló volt.
Ha beleszámoljuk hogy két fokot simán lehet tévedni, akár felfelé is akkor mindegyik.
Ha lefelé tévedtek akkor természetesen nem megyek ki 6 fokban.
8 fokban napsütésben végiggurulni az utcán nem akkora bátorság, viszont nagy élvezet :)