Volna egy ilyen kis adapterem villanyakas emelőbe, amit bedugsz a nyakba és abból kéne levenni az átmérőjéből egy szakaszon, meg megrövidíteni pár mm-el, mert nem tudom bejátszani a helyére. Valami elég edzett anyagnak látom.
Vagyis pontosan 5 éve a Giziből ítélve mert 2006-ban vettem, 2007 karácsonykor még nem ment mert tucatszámra gyilkolászta a gyújtáselektronikákat, 2008 karácsonykor meg már Mozdonyom volt.
Minden évben dec 24-én délelőtt van egy kis motoros összeröffenés a meki parkolóban a piactéren. Ha olyan az idő, motorral. Nekem eddig egyszer sikerült motorral mennem, kb 5 éve...
Kolléga tavaly decemberben vette a Banditját, és januárban 15 fokban, száraz úton motorozott. Erősen remélem hogy idén is jutnak nekünk ilyen szerencsés napok.
Én az utóbbit választanám, motorozni ráérünk nyáron . 24-ére mondanak minimál havat, és a hőmérsékletből adódóan nem hiszem hogy elolvad teljes mértékben hétfőre. De legyen úgy ahogy mondod.
Jön valaki 24-én délelőtt Mcdonaldshoz?
Az előrejelzés szerint hétfőig nem lesz se eső se hó, azt jelzi az a 0% a képen amit linkeltem.
Erre írtam hogy HA ÍGY LESZ akkor gurulok. Ha nem akkor nem.
Különösen ha tiszta latyak lesz minden. Egyszer kivittem a videoton parokolóba a tzr125-ömet hóban. Egy helyben megállni is kihívás volt, nemhogy odébbgurulni akár egy métert is, és az csak 110 kiló volt.
miér?
Mi lesz a McDonaldsnál?
Jön valaki 24-én délelőtt Mcdonaldshoz?
A lényeg hogy ha szép idő lesz akkor gurulok (szép lassan, óvatosan) ha meg latyak lesz akkor leiszom magam a karácsonyi ebéd közben :)
Az előrejelzés szerint hétfőig nem lesz se eső se hó, azt jelzi az a 0% a képen amit linkeltem.
Erre írtam hogy HA ÍGY LESZ akkor gurulok. Ha nem akkor nem.
Ha lefelé tévedtek akkor természetesen nem megyek ki 6 fokban.