Amikor normálisan, nem Mikulás felvonuláson motorozunk, akkor is ott a Kresz, úgyhogy én nem értem, mi a gond...
No, úgy néz ki, Alvaro tud szabit kivenni, az idő pedig lehet, hogy elég meleg lesz ahhoz, hogy motorra üljek. Már hetek óta nem történt ilyesmi, mert nekem nem muszáj motorozni, viszont nincs téli kesztyűm (sosem volt könnyű kényelmes kesztyűt találnom, a bélelt nemtélim se jó, s alig bír pár fokkal hidegebbet, mint az ujjatlan).
Meglátjuk.
Emlékeim szerint csak tavaly volt rendőri felvezetés, korábban nem. Akkor is megoldották a résztvevők, nem kell ezen annyit agyalni.
A hírverés más tészta, az szerintem is elég gáz, bár lehet éppen az a cél, hogy ne legyenek annyian.
Szasztok
Itt az lenne a kérdés egyáltalán,hogy most lesz-e felvonulás 4.-én vagy nem és még az hogy fel vezetéssel vagy anélkül. Mert hát mitch nevezetű kolléga meghirdette de azóta nem jelentkezett és a felmerült kérdésekre sem kaptunk választ tőle sajnos .
Klaviatúra kellett volna, de szerintem nem jó nekem az a típús. Sattelite sorozatot használok, annak mintha más lenne a kialakítása.
Berber! Küldök mailt!
mi kellene hozza, van egy elfekvo toshiba noti a szekreny aljaban, alaplaprol lecsuszott egy szazlabu IC, vinyo nincs benne, tobbi faintos ..... asszem Toshiba A140-147 tipus
hát pont ez az, hogy ha lenne felvezetés, akkor ELVILEG bármilyen (akár rendszám nélküli) járművel is részt lehetne venni, ahogy ez szokott lenni az összes motoros felvonuláson. (nyilván az már a te dolgod és felelősséged, hogy azt a járművet hogyan szállítod az indulás helyszínére, illetve vissza). Így viszont -felvezetés nélkül- teljes mértékben a KRESZ szabályok lesznek az irányadók, tehát elvileg még azért is megbüntethet a rendőr ha nem indexelsz a felvonulás közben kanyarodáskor... Persze azt azért titkon remélem hogy ennyire nem szőrös szívűek a mélyen tisztelt biztos úrak, hogy a felvonulás útvonalán lesben állnak szabálytalan motorosokra vadászva....
hát nem tudom ti hogy vagytok vele, de ha nem lesz rendőri felvezetés, én nem hiszem hogy megyek. Eleve azt nem értem, hogy hogyan merülhetett fel a szervezőkben az, hogy ne legyen felvezetés? (bár a pontos okokat nem tudom hogy miért nem lesz). Felvezetés hiányában már rögtön a Mekinél az első lámpánál szétszakad a konvoj (hacsak nem kockáztatnak a résztvevők és át nem mennek a piroson), onnantól kezdve pedig már nem felvonulás, hanem csak mikulás motorozás/gurulás lesz az egészből...
Ha van valakinek egy esetleges, kiselejtezésre váró, akár kicsit lelakott ülőfotelja ami már nem kellene neki azt szívesen átvenném. Vagy egy régi fotelt amit már szívesen nélkülözne 1-2.000Ft-ért!
No, úgy néz ki, Alvaro tud szabit kivenni, az idő pedig lehet, hogy elég meleg lesz ahhoz, hogy motorra üljek. Már hetek óta nem történt ilyesmi, mert nekem nem muszáj motorozni, viszont nincs téli kesztyűm (sosem volt könnyű kényelmes kesztyűt találnom, a bélelt nemtélim se jó, s alig bír pár fokkal hidegebbet, mint az ujjatlan).
Meglátjuk.