Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

semmi. kár volt szétszedni... kutyázok
el kell, hogy keserítselek, de egyik közösségi portálon se találsz meg

motorral hogy haladsz? alakul, épül, szépül?
Hi!
Egy álszent szemétláda vagyok!Illetve nem vagyok,mert nem vagyok fenn a fuckbukon,tehát nem is létezem........
Titokban bizti rajta vagy, különben nem is léteznél. Csak nem osztod meg mi?
Nem, AAAZ nemzetközi, tehát határtalan!
Ennek ellenére csak megtudtam, amit kellett, de le is törtem rögtön. Örültem, hogy Mikulás végre szabadnapra esik, erre nem előző vasárnapra teszik a gurulást?
Azt se tudom még, kapok-e arra a napra szabit egyáltalán.
Hi!
A fuckbuk-ra én nem vagyok hajlandó,mindennek van határa.......
tudod, aki nincs regisztrálva a fb-on (én sem ) az nem is létezik
Telefonnal filmezés, meg motorozás még mindig nem megy...
Tart. És nem álló helyzetben.
Van róla nyilvános helyen is infó? Mert amit a fácséra írtak, azt nem látom...
Még tart a szezon mi?
http://youtu.be/nY8LN2Ac43c
Meló...
Íme a válasz a kérdésedre: IV. Bikerboys Mikulás Motorozás 2011
Zx9-hez jó volt, elvileg a legtöbb sportmotorhoz jó. 4K-ra gondoltam, ha megfelel árban. Fehérváron átvehető napközben, talán Dunaújvárosba is le tudom vinni, de nem tudom megyek-e arra jövő héten. Tel.: húszkettőharminckettőnegyvenkilenckilencvenhat
Az már elkelt.
Szia!
Engem érdekelne, ha bármilyen vashoz jó . Az ára? 4k=?
Csak eltűnődtem. Megint a bürokrácia... örültem kicsit magamban, hogy kimaradtam belőle.
írtam: "hogy a benzin-gáz üzemű KOCSI"
Esetleg a volt motorod képén látható csomagtáska szettet nem adod el?
Én megint motorral mentem haza reggel. Senki nem csesztetett. Ha ott vannak, se láttak volna meg a ködben Más kérdés, hogy tulajdonképpen be se mentem a városba: Videoton ipari park -- északi elkerülő -- 81-es. Ha itt állnak neki hőbölögni, hát nyaljanak sót...

Mikulás-híreket én is várom. Végre épp szabadnapom lesz, az időt meglátjuk. Hideg önmagában nem akadály, mint a mellékelt ábra mutatja.
Sziasztok! Valakit érdekelne esetleg egy ilyen motoremelő? http://www.motorsprint.hu/inde...
Az ára legyen mondjuk 4k. Nekem sajnos mostanában nem lesz rá szükségem.
aza vicces, hogy a benzin-gáz üzemű kocsi gáz üzemben kenterbe veri az euro 5-ös motort is részecskeszűrő, meg egyéb hókuszpókuszok nélkül is... közben ma már basztatott a jard
Még jó, hogy a motorokat nem címkézik
postas75 sztem pár ezer forint lehet 5000 nincs az tuti az éves.