Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor kimegyek veled, de én kocsival megyek, hogy fel tudj melegedni. Tutira összefagysz!

Más: SZMOGRIADÓ lesz holnap reggel 6-tól! Piros és fekete cimkés járművek nem közlekedhetnek a városban.
http://www.szekesfehervar.hu/i...
Mondjuk nem fogok unatkozni, mire olyan lesz, mint a Madaram... Lesz vele meló bőven.
Most 7végén életet lehelek belé, aztán 26-án viszem haza. Jó lenne kiszaladni vele a hegyre...
Ú vazzeee, akkor én is bulira veszem a figurát és kerítek arra az alkalomra magamnak is valami hasonló bokorugrót!
Szép napot mindenkinek!
Megérkezett az új téli projektem...
Abban szeretném a segítségetek kérni, hogy ki foglalkozik a városban küllős kerekek centírozásával, az esetlegesen sérült küllők cseréjével együtt.
A másik téma: mennyi most a segédmotor éves kötelezője?
Előre is köszönöm a válaszokat!

Bryan, ha kész lesz a vasam, megyek azzal a Mikulásgurulásra, ha nem akkor a "Szöcskével"...
Megnyugodtam akkor meg vagy te is épségben rem. Z-Rex is hasonló képpen van .
Ja a motort le raktam én is mai nappal megvolt idei "uccsó" tankolás aztán fölraktam emelőre. Majd ha minden igaz miku felvonuláskor előveszem aztán ennyi. Jövőre Lime partyn jobb videó lesz jön tesóm is ő is csinál aztán összedolgozom majd. legalább is ez a terv aztán ki tudja.....

.
Szeva.
Minden zsír kutya.Pihen a vas .Sajnálom hogy nem lett jó a vidi,mert megnéztem volna nagyon.
rendben. Nappalos vagyok. Este 18 után keress, vagy írj e-mail. Vagy Berber álltal is utol tudsz érni
Dehogynem kell. Ha lesz időd fussunk össze.
Szia! Engem lehet érdekelne 1 hely, holnap kiderül. Kereslek majd a részletek miatt
melómelómeló

és nemkell?
hamarosan lesz időm maszekolni itt bent
Mit csinálsz? Nem lett azóta sem.
vájsz vörsz
lett már váltórúd a 7-esre?
húsznégy5négy19harminchat
Hi!
Nem tudom a számodat!
Srácok!

Auchan parkolóban kiszúrtak pár autó hűtőjét. Valószínű arra utaztak, hogy követik az autót és amikor megáll kipakolják. Kéretik figyelni!
Hívhattál volna, udvaron fát raktam...
Hi!
Kordurában nem is volt hideg,még Pátkán sem!
Mondjuk kanyarokban csúszott a segge rendesen.Nem ez az ideális idő az új gumi bejáratásához.
Legközelebb a Mikulásgurulásra veszem csak elő,már ha lesz.
Sziasztok

A Deák Ferenc utca 18. számnál(rendőrség, Lövölde/budai kereszteződésnél Mc Donalds) egy motor részére van hely még a garázsban. Csak az én motorom van bent. Bőven elfér akár két nagymotor is még!
A garázs fűtött, van villany meg áram! 4.500/hó-ért kiadó egy motor részére.
Hi!13,30-kor az olaj utcai shell kútnál leszek.Tel:20 2621419.
Mikor pontosan dilemmázok, mert csípős az idő...
Hi!
Ebéd után gurul ma valaki?Csak egy rövidet?!
BryanFox várom már a közzétételt és kösz a választ .
Szeva Zuttony annyira már nem járkálok nem akarom az ízületeimet gyalázni. Viszont a felvétellel az a gond,hogy a kamera man olyan béna volt hogy csak a fej idom ill. a kormány látszik és kb a végére azaz 2 körrel elötte kezd úgy lefordulni a menetszél miatt,hogy látszik a pálya . Ki kell gondolnom a télen valamit,hogy hogy tudnám a bukóra vagy bele fogatni ne csesszem össze és persze fasza legyen .

És veled mi a helyzet ?
Szeva.Mi a helyzet motorozol még?
Te a hringes videód amit csináltál hol van?
Megnézném