Pityú ezektől nem is várok mást ,mert aztán rohadtul össze lehet keverni egy RSV Mille factory-t egy GSX-R-rel ám . Seregélyesi szakértők voltak ? Miből gondolták,hogy te vagy nem értem ?
És rá 5 percre már nálunk voltak a rendőrök, hogy megnézzék, otthon van-e a motorom. Tiszta jó, valaki meglép a rendőrök elöl, aztán egyből engem keresnek
Szerintem teljesen jó az ötlet.
Ezért van a motorozz.hu. Ki kell írni a túrát, és megosztani a linket.
Vagy zártkörű (értsd: fehérvári társaság) túráról van szó?
A jövő szezonban szeretnénk egy kicsit összefogni Fehérvár motorosait (márkafüggetlenül!) és ha úgy gondoljátok és lenne rá igény, félig szervezett gurulásokat terveznénk be pár hétvégén.
Ez annyit tesz, hogy az aktuális program előtt pár nappal kiírnánk, hogy azon a hétvégén merre tervezünk gurulni, milyen útvonalon, hol állunk meg, stb. és lehet csatlakozni aki akar.
Tervben vannak rövidebb-hosszabb gurulások, akár a szomszédos országokban is, tengerparti hétvégék és nyílt pályanapok is.
Természetesen a részvétel teljesen ingyenes, semmi költséggel vagy kötelezettséggel nem jár, csak a motorozás szimpla élvezete a lényeg!
Várjuk a véleményeteket, ötleteiteket!
A Honda országos nyílt napok keretében mutatja be az új Vision névre keresztelt 50 cm3-es robogóját december 16-án és 17-én
A Honda Vision50-es modellek megérkeztek Magyarországra, és ezen a hétvégén már a Honda márkakereskedésekben várják az érdeklődőket.
Jó hír azon ügyfeleinknek akik kedvet éreznek a motorozáshoz, hogy egy új rendelet értelmében 125 cm3-ig már autós jogosítvánnyal is vezethetnek motorkerékpárt, különbözeti vizsga letétele után 2012. márciusától. Az 50 cm3-es kategória azonban -ahogy eddig is- nincs korlátozva, így „B” kategóriás jogosítvánnyal rendelkező vezetők is bátran kipróbálhatják!
Márkakereskedésünk pénteken 18.00, szombaton 15.00 óráig, hosszabbított nyitvatartással várja az érdeklődőket, akik testközelből is megismerhetik az új modell kivételes adottságait.
Szeretettel várja a tisztelt érdeklődőket a Motorcenter lelkes csapata!
Csocsesz!Adtál te nekem olyat?Mert nem tudom és mi van ha nincs?Amúgy tényleg meglepően más itt az élet,nyilván nyugodt és olcsó,csak vannak dolgok amik hiányoznak.De nem halasztom éhen a családomat.
Ja és a válasz a kérdésedre: valszeg nincs driver telepítve. Alaplapi cd betesz, eszközön duplaklik driver frissítése gomb megnyom, driver keresése adott helyen, megmutatod neki a cd-t és next next finish.
Lehet ki kéne menni nekem is, csak nem bírom elhatározi magam. Lehet nem is olyan rossz itt nyakig a jó meleg hugyban. Legalább nem lötyögtetik.
Nincs konkrét igény, csak ha később felmerül valami és te elérhetetlen vagy akkor meglegyen. Ha az itthoni számoddal kinn barangolsz akkor szerintem a hívásfogadás 300-500 Ft / perc neked. De szerintem mindez a fórumozókat nem nagyon érdekli úgyhogy: szumoo kukac gmail pont kom
Ja, hogy akkor tulajdonképpen egyedül megyek? Ja.
Ezért van a motorozz.hu. Ki kell írni a túrát, és megosztani a linket.
Vagy zártkörű (értsd: fehérvári társaság) túráról van szó?
A jövő szezonban szeretnénk egy kicsit összefogni Fehérvár motorosait (márkafüggetlenül!) és ha úgy gondoljátok és lenne rá igény, félig szervezett gurulásokat terveznénk be pár hétvégén.
Ez annyit tesz, hogy az aktuális program előtt pár nappal kiírnánk, hogy azon a hétvégén merre tervezünk gurulni, milyen útvonalon, hol állunk meg, stb. és lehet csatlakozni aki akar.
Tervben vannak rövidebb-hosszabb gurulások, akár a szomszédos országokban is, tengerparti hétvégék és nyílt pályanapok is.
Természetesen a részvétel teljesen ingyenes, semmi költséggel vagy kötelezettséggel nem jár, csak a motorozás szimpla élvezete a lényeg!
Várjuk a véleményeteket, ötleteiteket!
A Honda országos nyílt napok keretében mutatja be az új Vision névre keresztelt 50 cm3-es robogóját december 16-án és 17-én
A Honda Vision50-es modellek megérkeztek Magyarországra, és ezen a hétvégén már a Honda márkakereskedésekben várják az érdeklődőket.
Jó hír azon ügyfeleinknek akik kedvet éreznek a motorozáshoz, hogy egy új rendelet értelmében 125 cm3-ig már autós jogosítvánnyal is vezethetnek motorkerékpárt, különbözeti vizsga letétele után 2012. márciusától. Az 50 cm3-es kategória azonban -ahogy eddig is- nincs korlátozva, így „B” kategóriás jogosítvánnyal rendelkező vezetők is bátran kipróbálhatják!
Márkakereskedésünk pénteken 18.00, szombaton 15.00 óráig, hosszabbított nyitvatartással várja az érdeklődőket, akik testközelből is megismerhetik az új modell kivételes adottságait.
Szeretettel várja a tisztelt érdeklődőket a Motorcenter lelkes csapata!
...meg a benga nigger a hosszú villás rettenettel. - megérdemelte!
Ma megvolt az első "nagyobb" ride, egy órát körözgettem a városban :)
Egész jól ment ennyi év kihagyás után.
Ha tudunk, segítünk
Üdv.
Lehet ki kéne menni nekem is, csak nem bírom elhatározi magam. Lehet nem is olyan rossz itt nyakig a jó meleg hugyban. Legalább nem lötyögtetik.