Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudom hogy leszek, nem igérgetek, de ha tehetem, megejtem :)
Nem jössz át a hétvégén?
Nem rossz. Hahiszed hanem, még dolgoztam is ilyen soron...
A volt videotonban is van egy porfestő cég. Sőt a Farkasvermin is.
Megnézném szívesen.
'91-ben kezdték a porszórást. 6 kádas elekrolízises felületelőkészítést végeznek aszerint, milyen anyagot kell porszórni (kromátozás, foszfátozás...stb). Jelenlegi rendszerük: 2 GEMA festőkabin, 4 automata robotkarral, 2 kézi porszóróval, kb. 60 m ellipszis alaprajzú konvejor, amelyből kb. 25 m a kemencében megy keresztül (automata anyagtovábbító sor, tehát csak felakasztják az elején az anyagot, és az körbeutaztatja a festőkabinon és a kemencén keresztül. Semmit nem kell kézzel megfogni a folyamat közben.) Ezen kívül rendelkeznek minőségvizsgáló laborral, melyet használnak is
Nem amatőr cég.
A gyári festés is jó minőségű, mégis sikerült egy két nagytudású gumisnak elbasznia. Én gyári színűre szeretném visszaállítani, grafitszürke, vagy ilyesmi.
Jóféle cég az? Mi a tapasztalatod?
Pont ma kértem tőlük árajánlatot! Igen, a csapágyat ki kell venni. Ha feketére festeted, homokszórással együtt 8000.-Ft/db, ezüstre kb 10000.-/db. Nem olcsó, de tuti minőség lesz hosszú ideig.
Te merre dolgozol, hogy ilyen cégekkel állsz kapcsoltban?
Ki kell venni.
Segítségképpen az árak:
Gondolom, ha motor felnit festetsz, a csapágyakat ki kell venni a hő miatt? Mennyiért csinálhatnak egy pár felnit?
Mindkét technológia létezik (szinterezés és a e.sz. porszórás is), hasonlítanak egymásra valamennyire, de nem ugyanaz. Az AMC a porszórást csinálja, ez fejlettebb technikájú, és az eredmény is tartósabb (Műanyagalapú 220 fokon beégetett festék) RAL színskála szerint dolgoznak.
Holnap semmiképp nem jó nekem,de majd csörgök és megdumáljuk.
holnapig döntsd el, ha kell... holnap el tudom hozni, utána csak a jövő héten...06harminchétnegyvenhat59nyolcvanhét
Fehérvárra csak a hétvégén tudok menni sztem.Előtte még értekezünk.
Móron, de be tudom hozni Fehérvárra.
Hali! engem komolyan érdekel.Helyileg hol van?
Hi!
A kiadó italbolt helységhez:a kiadó ember a barátom,én javasoltam neki,hogy tegye fel ide.Volt szerencsém néhány bulihoz,ami ott zajlott.Nincsenek szomszédok,akik dumálhatnának,a motoroknak is van hely.Kulturált tiszta hely,sütni-főzni lehet az udvaron,és kint is le lehet ülni.Ja és a tulaj is jó fej!
A távolság necces lehet,de már vannak 7-9 személyes taxik,ha teleüljük,300ft/fő.
Azt a mondatot,hogy klubvezetők jelentkezését várja,nem gondolja komolyan,tévedésből került ide.
Alapvetően csak ajánlani tudom,pl egy elő-utó vagy főszilveszteri dorbézoláshoz!
Hát a neten minden hol így írják le Nagyon szépen köszönöm a választ, megnézem őket jövő héten. Ha jó árat mondanak akkor megcsini janúárban
A korábbi években üzemelt, ma nem működő, berendezett italbolt klubhelységnek kiadó.Az épület faház jellegű. Alapterülete 86 m2, vendégrész 70 m2.Italbolti kellékekkel felszerelt, külön női-ffi wc-k. Bekerített, zárható udvarrésszel.Szabadbattyánban, az autópálya déli oldalán, csendes, nyugodt helyen.Lehetőségek: játék ( darts, sakk, kártya ), zene, bográcsos főzés. Elsősorban Klubvezetők jelentkezését várom.
Rokolya Tibor +36/30-8663213
Utólag is boldog mikulást!
Valakit meg is büntettek a sünök. Míg vissza nem értetek, láttunk pár sündőrmobilt cirkálni. Még a mekdöncibe is beálltak egy bigmekkért. A srácot a Palotain állították meg. Aztán tolhatta haza a robogóját az esemény után. Tudjátok, hogy ki volt az és mit kapott / mit vétett?
Semperit Sport Grip 195/65 R15 60%, téligumi, Suzuki SX4-ről eladó.
15 000 huf/4db...

Érdeklődni itt.