'91-ben kezdték a porszórást. 6 kádas elekrolízises felületelőkészítést végeznek aszerint, milyen anyagot kell porszórni (kromátozás, foszfátozás...stb). Jelenlegi rendszerük: 2 GEMA festőkabin, 4 automata robotkarral, 2 kézi porszóróval, kb. 60 m ellipszis alaprajzú konvejor, amelyből kb. 25 m a kemencében megy keresztül (automata anyagtovábbító sor, tehát csak felakasztják az elején az anyagot, és az körbeutaztatja a festőkabinon és a kemencén keresztül. Semmit nem kell kézzel megfogni a folyamat közben.) Ezen kívül rendelkeznek minőségvizsgáló laborral, melyet használnak is
Nem amatőr cég.
A gyári festés is jó minőségű, mégis sikerült egy két nagytudású gumisnak elbasznia. Én gyári színűre szeretném visszaállítani, grafitszürke, vagy ilyesmi.
Pont ma kértem tőlük árajánlatot! Igen, a csapágyat ki kell venni. Ha feketére festeted, homokszórással együtt 8000.-Ft/db, ezüstre kb 10000.-/db. Nem olcsó, de tuti minőség lesz hosszú ideig.
Mindkét technológia létezik (szinterezés és a e.sz. porszórás is), hasonlítanak egymásra valamennyire, de nem ugyanaz. Az AMC a porszórást csinálja, ez fejlettebb technikájú, és az eredmény is tartósabb (Műanyagalapú 220 fokon beégetett festék) RAL színskála szerint dolgoznak.
Hi!
A kiadó italbolt helységhez:a kiadó ember a barátom,én javasoltam neki,hogy tegye fel ide.Volt szerencsém néhány bulihoz,ami ott zajlott.Nincsenek szomszédok,akik dumálhatnának,a motoroknak is van hely.Kulturált tiszta hely,sütni-főzni lehet az udvaron,és kint is le lehet ülni.Ja és a tulaj is jó fej!
A távolság necces lehet,de már vannak 7-9 személyes taxik,ha teleüljük,300ft/fő.
Azt a mondatot,hogy klubvezetők jelentkezését várja,nem gondolja komolyan,tévedésből került ide.
Alapvetően csak ajánlani tudom,pl egy elő-utó vagy főszilveszteri dorbézoláshoz!
A korábbi években üzemelt, ma nem működő, berendezett italbolt klubhelységnek kiadó.Az épület faház jellegű. Alapterülete 86 m2, vendégrész 70 m2.Italbolti kellékekkel felszerelt, külön női-ffi wc-k. Bekerített, zárható udvarrésszel.Szabadbattyánban, az autópálya déli oldalán, csendes, nyugodt helyen.Lehetőségek: játék ( darts, sakk, kártya ), zene, bográcsos főzés. Elsősorban Klubvezetők jelentkezését várom.
Rokolya Tibor +36/30-8663213
Valakit meg is büntettek a sünök. Míg vissza nem értetek, láttunk pár sündőrmobilt cirkálni. Még a mekdöncibe is beálltak egy bigmekkért. A srácot a Palotain állították meg. Aztán tolhatta haza a robogóját az esemény után. Tudjátok, hogy ki volt az és mit kapott / mit vétett?
A volt videotonban is van egy porfestő cég. Sőt a Farkasvermin is.
Nem amatőr cég.
Segítségképpen az árak:
A kiadó italbolt helységhez:a kiadó ember a barátom,én javasoltam neki,hogy tegye fel ide.Volt szerencsém néhány bulihoz,ami ott zajlott.Nincsenek szomszédok,akik dumálhatnának,a motoroknak is van hely.Kulturált tiszta hely,sütni-főzni lehet az udvaron,és kint is le lehet ülni.Ja és a tulaj is jó fej!
A távolság necces lehet,de már vannak 7-9 személyes taxik,ha teleüljük,300ft/fő.
Azt a mondatot,hogy klubvezetők jelentkezését várja,nem gondolja komolyan,tévedésből került ide.
Alapvetően csak ajánlani tudom,pl egy elő-utó vagy főszilveszteri dorbézoláshoz!
Rokolya Tibor +36/30-8663213
15 000 huf/4db...
Érdeklődni itt.