Csurgótól 4 km-re lakunk, hegytetőn. Reggel eléggé fagyott és itt elég meredeken kell lemenni, evvan.
A holnapi napról még fogalmunk sincs, az időjárás függvénye.
Kollega hol laksz Te Fehérvárcsurgón annyira a hegyen?
Én bodajki vagyok, és tényleg a hegyen lakok, de mindeddig még nem volt komoly gond
bár VFR-t meg CBR-t is ellakatoltam már tavaszra, nekem ilyenkor hiiideeeg van, marad koccs/busz.
...folyománya, hogy gyalog jöttem ki, 3:40-kor, hogy a szomszéd faluban elérjem a 4:40-es buszt, amivel 6-ra be tudok jönni dolgozni. Nem (csak) viccből motorozok
(Nem, nincs kocsim. Megvárom a ház átalakításának költségvetését, mielőtt komolyabban gondolnék rá...)
Ilyen okádás időben én gyalog sem mennék ki, nemhogy motorral...2 napja kihoztam a gépet, hadd pöfögjön egy negyed órát a garázs előtt, azt el is dugtam
Na, vettem mikulásszerkót, de ha ilyen idő marad, nem fogok tudni lejönni motorral a hegyről, teljesen le van fagyva minden. Kellett nekem ráköltözni a Bakonyra (kellett)
125ccm-re 16éves kortól lehet menni. Autóra 17 évtől. Elvileg érettebbek már Amúgy meg ami motorkezelést tanítanak a sima motorosképzésen, az a kamikaze képzés.
Nyakunkba szabadítják az önjelölt kamikázékat........
Nem is akarok belegondolni,hogy a pénzes csemeték Aprilia RS 125 -tel fognak 160-nal ereszkedni a városban a sebességtől megrészegedve!
Az ő balf@szságuk miatt fognak minket szivatni a yardok!
Nekik mind egyforma motorosok vagyunk..........
"A szaktárca módosította a közúti járművezetők képzésének és vizsgáztatásának részletes szabályairól szóló miniszteri rendeletet, az új előírások 2011. december 1-jével hatályba léptek. Ezek egyikeként a minisztérium az érvényes B kategóriás jogosítvánnyal rendelkező járművezetők számára egyszerűsített képzési és vizsgáztatási eljárást vezet be az A1 kategóriájú (legfeljebb 125 cm3 hengerűrtartalmú és 11 KW motorteljesítményt meg nem haladó), kétkerekű motorkerékpár vezetéséhez szükséges A1 jogosítvány megszerzéséhez. Az elméleti oktatás kötelező óraszáma ebben az esetben három, a járművezetési gyakorlaté két óra, a képzés tehát akár egyetlen délután alatt is elvégezhető. Ezt követően az elméleti vizsga mellett egy összességében 50 perces járműkezelési és forgalmi vizsgán kell a kismotorral való biztonságos közlekedésre alkalmasságot bizonyítani. Ezzel a megoldással a vizsgázó felfrissítheti ismereteit és igazolhatja vezetéstechnikai jártasságát. Így B kategóriás vezetői engedély birtokában a közlekedésbiztonsági szempontok figyelembe vétele mellett, a korábbinál jelentősen kisebb időigénnyel és költséggel szerezhető meg a kérdéses járműkategóriára szóló jogosítvány." -B-125ccm
én meg nem értem hogy mit akarsz ezzel mondani?
tényleg nem akarom már tovább ragozni a témát, mert felesleges. felnőtt emberek vagyunk, mindenki eldönti hogy felvezetés hiányában részt vesz-e a felvonuláson vagy sem.
nyilván be kell tartani a KRESZ-t normál motorozás esetén is, de ha vettél már részt motoros felvonuláson, akkor nagyon jól tudhatod, hogy közel sem a KRESZ szabályai alapján "közlekednek" a résztvevők. Én csak erre írtam, hogy ha nem lesz rendőri felvezetés, akkor "elvileg" büntethetnek is.
Téma lezárva részemről.
A holnapi napról még fogalmunk sincs, az időjárás függvénye.
Szolgálatban leszek 06-tól 22-ig.
Mondjuk ilyen időben max robogóval mentem volna....
tegye fel a kezét jó magasra! úgy, hogy lássam
Én bodajki vagyok, és tényleg a hegyen lakok, de mindeddig még nem volt komoly gond
bár VFR-t meg CBR-t is ellakatoltam már tavaszra, nekem ilyenkor hiiideeeg van, marad koccs/busz.
(Nem, nincs kocsim. Megvárom a ház átalakításának költségvetését, mielőtt komolyabban gondolnék rá...)
http://www.vilagszam.hu/cikkek...
Nem is akarok belegondolni,hogy a pénzes csemeték Aprilia RS 125 -tel fognak 160-nal ereszkedni a városban a sebességtől megrészegedve!
Az ő balf@szságuk miatt fognak minket szivatni a yardok!
Nekik mind egyforma motorosok vagyunk..........
-B-125ccm
tényleg nem akarom már tovább ragozni a témát, mert felesleges. felnőtt emberek vagyunk, mindenki eldönti hogy felvezetés hiányában részt vesz-e a felvonuláson vagy sem.
nyilván be kell tartani a KRESZ-t normál motorozás esetén is, de ha vettél már részt motoros felvonuláson, akkor nagyon jól tudhatod, hogy közel sem a KRESZ szabályai alapján "közlekednek" a résztvevők. Én csak erre írtam, hogy ha nem lesz rendőri felvezetés, akkor "elvileg" büntethetnek is.
Téma lezárva részemről.