Én is csak motorral, így a szép mosolyom lett csak fotózva.
A kocsi a jobb oldalon parkolt, de világítottak a fényszórói, mintha csak egy pillanatra állt volna meg. A mérő berendezés oldalról látszódott, az anyós ülésen.
Húúúú vazze,először azt hittem,hogy egy túra enduro jön a sivatagban,mint ez várható lenne ép ésszel,csak percekkel később döbbentem rá,hogy ez bizony egy R1!
Aztakurvaelvetemülthűbakker!
Kemény,nagyon kemény!
Hívtalak és meglepett, hogy asszonyoddal beszéltem a telefonon. Ő mondta, hogy ki mentél a nagy szigetre. Bátor vagy! Ügyes légy, figyelj oda minden adódó lehetőségre és ne hagyd magad átb@szni, mert vannak kinn páran olyanok. Ha valamiben talán segítség kellene ott, keress meg nyugodtan e-mailben. Remélem bejön a számításod!
Egyik ismerősöm menedzseli ezt az építkezést, szombaton elgurulok megnézni.
"Önfenntartó szalmaházat építünk egy devecseri családnak pusztán az összefogás erejével, pénzforgalom nélkül. Devecser az "összefogás városa" címet kapta, a ház a Presztízs Összefogás Ház nevet. Nem véletlen, hiszen vagy az építőanyagot vagy a szakmunkát adták hozzá eddig több mint nyolcvanan. Kis és nagyvállalatok, magánemberek. Most kétkezi munkára hívjuk a segíteni akarókat. Fogjunk össze és rakjuk EGYÜTT a szalmafalat! Október 29-én, szombaton reggel 8 órától napnyugtáig építjük szalmabálákból a ház külső falait. Természetesen szakavatott "szalmászok" segítik a munkánkat, de ha minden bálára szeretnénk, ha jutna egy dolgos kéz, akkor legalább ötszázan kellenénk. Mi ott leszünk, szeretettel hívjuk és várjuk Önt is, Téged is! Forralt bort, forró teát és meleg ételt ajánlunk a segítségért."
Igen ,elvileg 3-an is jönnek 7végén.Én nem vagyok kis országunkban már.Ja be kellene fikázni valamit vagy valami baromságot írni,pl én egykerekezek a jégen a Yamahával
A kocsi a jobb oldalon parkolt, de világítottak a fényszórói, mintha csak egy pillanatra állt volna meg. A mérő berendezés oldalról látszódott, az anyós ülésen.