Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De már csak voltak. A pálmáknak is már csak hűlt helye van.
mikor lesz lezárva?
de, igen. Pálmák voltak az emelők hűlt helyén...
Srácok!

Lehet le lesz zárva a 811-es Pátka és Lovasberény között egy-két alkalommal, filmforgatás miatt.
80kmh-val mentél, amikor melletted mentem :)
max 86-tal tudok menni az órám szerint!
Nem ahelyett lett ott a pálma fás?
a Kadocsai úti tipp sztornó! Az előbb voltam arra és úgy tűnik már nincsenek ott...
haverék állványa használatban lesz még két hétig legalább...
Matróz kocsmától a Királykút ln. kis körforgalma felé is mindig áll egy kosaras.
Hali!

az Öreghegyen a Selmeci utca vége felé is van egy ház, ahol állnak az udvaron kosaras emelők telefonszámmal az oldalukon, meg a Kadocsán is szoktam látni párat, jobb kézre nem sokkal a Budai út után, ha kifelé mész.
Ha meg nem jön össze egyik sem akkor a Ramirent-nél mindenfélét tudsz bérelni. Ha jó a sima gurulós, akkor az val.sz.eg olcsóbb... (Seregélyesi út 106, www.ramirent.hu, árak is vannak fent)
Köszi srácok!

Elnézek arra majd holnap!
Azt kocsi után lehet kötni úgy néztem.
Igen Kisfaludon, az út mellett áll az emelő kosaras daru és van az oldalán egy telószám is és, hogy bérelhető. Ma jártam arra és ott van!
Túl gyorsan mentél, azért nem tudtad elolvasni a táblát mi? :D
Kisfaludon!
Ha jól emlékszem Kisfakudon láttam bérelhető emelőt!
Mint Róka az Üvegtigrisből:

Van egy haver...

maj'szólok...
Ha elfogadja a cég az ajánlatomat, akkor szerintem jöv hónap eleje...

Mééé tudol?
kb. mikor?
Csöcs!

Kosaras emelőt, vagy minimum 10 méter magas állványt bérelnék 3 napra! Ha tudtok valamit sikítsatok!
De a forrást illik megjeleníteni!
Már a tied ...
Persze. Sőt. Már a hátsó gumid is fennt van. Most úgy tűnik az elsőt is felrakom, mert a vágott slick nem úgy üzemel ahogy én azt elvárom tőle
kösz

Van már fesszab