Szervezzük a IV. ERDÉLYI MOTOROS Túrát
a motorozz.hu-n a túráknál olvashatsz róla bővebben és
láthatod a jelentkezők listáját is! Ha szeretnél velünk
jönni írjál a motorozz.hu zselici motorosok oldalára!
vagy az erdely01@citromail.hu-ra
Szép napot Manó és a TEAM
Hi!
Október-novembertől van egy szabad motornak garázshelyem a Fáy-n. Ha érdekel valakit keressen meg. A Gáz utcai garázssoron nincs valakinek egy motornyi kiadó helye?
Most jöttem meg a motorozásból és a legnagyobb gondom nem az erős oldal szél volt, hanem egy busz. Nem is lett volna vele gond, ha le lett volna csukva a bal oldalán a csomagtartó ajtó. De nem volt, így majdnem ledarált. Sikerült kikerülnöm. Utána mentem, a megállóban lecsuktam neki, a sofőr meg csak pislogott, hogy most mi van. Szóval vannak még idióták!
Hi!
Olvastam a Dukikluban,hogy láncsprét intéznél magadnak.Ha van rá mód 1 kéne nekem is,a creditet természetesen azonnal tolom.
Köszi.Ha gondolod csörögj meg,visszahívlak.Nem találtam számot az adatlapodon.
nah, asszem sikerult lebeszelnetek a yamaha tzr rol, tobb okbol is. Most azon elmelkedem, h kene egy motor, ami jo kozutra is, de ha arrol van szo, ki lehet vele menni a hoba, a sarba levezetni a feszultseget, meg szorakozni kicsit, mi az ami jo erre a celra? a keret 200 ezer forint korul van, annal nagyon nincs tobb. koszi ha tudtok segiteni.
Hi!
A fórumválasztó oldalon a tapasztalatok,jótanácsok főcím alatt találsz olyan fórumot,hogy125-ös 50esként kimagyarázás vagy valami ilyesmi.Ott leírnak mindent,de előre bocsájtom,hogy senki sem fogja ajánlani.
Szervezzük a IV. ERDÉLYI MOTOROS Túrát
a motorozz.hu-n a túráknál olvashatsz róla bővebben és
láthatod a jelentkezők listáját is! Ha szeretnél velünk
jönni írjál a motorozz.hu zselici motorosok oldalára!
vagy az erdely01@citromail.hu-ra
Szép napot Manó és a TEAM
Ha még a Május 1 tér is megfelel (Gáz u. folytatása) akkor ott lenne egy hely!
Október-novembertől van egy szabad motornak garázshelyem a Fáy-n. Ha érdekel valakit keressen meg. A Gáz utcai garázssoron nincs valakinek egy motornyi kiadó helye?
Sztornózzuk az ügyletet,ha visszaolvasol érted miért.
Azért kössszi korrekt vagy!
Kössszi! Hisz őket még ismerem is privátilag és üzletileg egyaránt.De ehhez gondolkodni kéne!
Most jöttem meg a motorozásból és a legnagyobb gondom nem az erős oldal szél volt, hanem egy busz. Nem is lett volna vele gond, ha le lett volna csukva a bal oldalán a csomagtartó ajtó. De nem volt, így majdnem ledarált. Sikerült kikerülnöm. Utána mentem, a megállóban lecsuktam neki, a sofőr meg csak pislogott, hogy most mi van. Szóval vannak még idióták!
Olvastam a Dukikluban,hogy láncsprét intéznél magadnak.Ha van rá mód 1 kéne nekem is,a creditet természetesen azonnal tolom.
Köszi.Ha gondolod csörögj meg,visszahívlak.Nem találtam számot az adatlapodon.
http://sebessegoltara.blog.hu/...
Nem Gábor,az enyém itthon pihen,várja,hogy összeálljon.
nem a Lencséséknél láthattam a motorod a Borszéki utcában műszaki vizsgán?
A fórumválasztó oldalon a tapasztalatok,jótanácsok főcím alatt találsz olyan fórumot,hogy125-ös 50esként kimagyarázás vagy valami ilyesmi.Ott leírnak mindent,de előre bocsájtom,hogy senki sem fogja ajánlani.
Önindító,generátor,fűtőmotor,ablaktörlőmotor.Minden ami autó,motor,traktor,stb.
Max 24 voltig.Erősárammal nem foglalkozom.