Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnap délután felmegyek egy kicsit a Vértesbe. Lehet csatlakozni
Bele gondolni is rossz, hogy mi történik, ha nem megyek utána és nem csukom le neki a buszmegállóban a csomagtér ajtót. Egy kanyarban autónak is lehet keskeny, ha busz jön szembe. És akkor tarol. Másrészről, meg két dolog történt utána: 1. káromkodtam egy cifrát és elmentem. 2. kibővítettem a szembe jövő dolgok sorát
Indok?
Aha, el. Áron alul, de el.
Eladtad a ZZR-t?
Egy supermotó, egy Vespa, egy XTZ 605, és egy FZS 1000. Na jó egy BMW 1600
Néha logikusan kell lépni, nem szabad az érzelmekre hagyatkozni Majd egyszer még úgy is lesz. Egy supermotót és egy Vespát szeretnék
De milyen élet?
néha én is ki. Egyszerűen hihetetlen mekkor a balfékek gurulnak. vakok, és bénák.l
Igaz igaz, ezért nem űzöm azt sem Persze volt régebben, de nem emlékszem rá
majdnem kiestem a kadocsa kereszteződésben a kocsiból
azért egy rendesen odatett főiskolás/egyetemista buli is felér egy extrém sporttal tudnék mesélni
Milyen piros golfos? Amúgy, ha szembe süt a nap, akkor baromira nem látok be az ótóba.
ilyen akarommondanijaaa
Nincs valakinek felesleges lábtartója(egy pár)? http://motobox.hu/spl/301264/L..." target="_blank">ilyesmi
Höhö, mióta nem motorozom, úgy érzem, a túlélési esélyeim minimum a kétszeresére nőttek
Nyugalom, a hosszú élet ritka. Figyelni kell, kivédeni. Nem szabad az ilyen, és ehhez hasonló dolgokon felhúzni magát az embernek. Van még bőven más, ami miatt megteheti...
Intsél már vissza a piros golfosoknak heee !

Áhhh, nem ezt mondom. Csak vannak hülyék és ennyi. Trollkodnak. Néha jót röhögök a közlekedőkön, meg néha jó adrenalinlöket. Végülis az egész rákenróóól!
Miért szólna be neki bárki is?Leírta röviden, milyen figyelmetlenek néha az emberek.Ez a fórum ritka kivétellel eléggé kulturált motorosokkal van tele.Az meg megint más kérdés,hogyha valaki motorozásra adja a fejét az számíthat minden percben a fekete kártyára a pakliban.De egyszer élünk baszki,akkor az legyen izgalmas legalább.
Leszel (talán) Te is annyi, azt amikor felkuporodol a Gixerre, és először hallod meg körülötted a kuncogást, hogy "nézd az apókát, felfeszített a gépre" akkor tudni fogod. Leszálsz azt hazatolod...
a deákon van egy hely. pont rálátok, most költözöm én is át ide. Deák 18 szám alatt.
Mert "okosak"...
Psssztt! Mindjárt beszól neked valaki vagy valakik, hogy túl érzékeny vagy az ilyesmire, mert vele bizony vele / velük megesik minden nap többször is. Én már kaptam ilyet nem egy oldalon. Aztán mégis ők voltak a legjobban felháborodva, mikor velük is történt valami kellemetlen.

Amúgy ma a Berényi úton kikanyarodott elém egy fekete suzuki swift. A körforgalom előtt jóval kirakta jobbra az indexet, majd visszavette. Majdnem ráment az útpadkára, mindezt 35 - 40 közötti tempóval tette. Nem mertem megelőzni. Jól is tettem. Körforgalomhoz érve az út bal oldalához kanyarodott - az út adottságaihoz mérten - majd kitette jobbra az indexet és megállt. Körülnézett, majd balra indexelt, tovább ment a körforgalomban. Kifelé a Berényin indexelt rendesen, ahogy kell. Majd egyenesen 35-el. Majd a 32-es busz mögé érve jobbra indexelt a belső sávban. De végig a belsőben maradt. Majd az Olaj utcai benzinkúthoz közeledve kirakta balra az indexét. Én kimentem a szélső sávba, majd mikor elhaladtam mellette, akkor láttam, hogy egy ősz hajú idős ember vezeti az ótót ráfeszülve a kormányra. A berényi elején megálltam a lámpánál, az meg mögöttem állt meg. Az ilyenek miért vezetnek még mindig?