Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ki is használtam
szép idő volt tegnap...
nah jah, ha tervezett a csúszás az jó is . Csak ha így váratlanul jön és perec a vége az már gáz.
Dehogy csúcsik az aszfalt. A sár, meg a vizes falevél, az csúszik, de pár napja megint nem esett Jég szerencsére még nincs, arra már én se fogok rámenni.
egész hétvégén. Már tegnap is sokan voltak.
Holnap van a temetőjárás...
Holnapra valami útirány?
most menek megnézni
Én is csak direkt tudtam csúszkálni. De mint korábban írtam: tegnap este 7kor sem csúszott egyik gumi sem, kivéve, amikor akartam
Az tény, hogy megváltoztak a körülmények és nem ragad a gumi az aszfalthoz mint nyáron, de az ősz ilyen.
Nem tudom merre csúszkáltatok, de én az előbb jöttem meg és nem észleltem, hogy csúszott volna! kimentem az M7-re az ingyenesen húztam egyet fel-le csutkával, a fel és lehajtók is szárazak voltak. De az ovatosság azért kell mindig.
Az jó, akkor ma jókat fogok driftelni
Újabb tanulságos és elégszer el nem mondható TÉNY! CSÚSZIK az út! Mindenkinek, még a profinak is! Aktuális, most értem haza gurulásból és előttem csúszott el egy motoros :S. 10 fokos beton már NEM tapad! csókolom..
Amire odaértünk bedőlt.
Koszi Bryan!Igyekszem odafigyelni de eddig jonak tunik minden.Majd meglatom hogyantovabb,jo legy.
azé' kell menni, amíg lehet
Óra átállítás. Eddig 6kor sötétedett, most majd 5kor fog

http://index.hu/belfold/2011/1...
összejött?
ráér... majd kereslek, ha kell...
Nem tudnál benézni? Visszaadnám.
Nincs terv. Ma Kenese, Veszprém, Fehérvár útvonal volt.
Merre akarsz menni holnap?
Előttem haladt egy kocsi, vsz. volt radar-lézer detektorja, mert vagy 100m-rel a tábla előtt fékezett egy marha nagyot. Onnan már sejtettem, hogy gebasz van.