Dehogy csúcsik az aszfalt. A sár, meg a vizes falevél, az csúszik, de pár napja megint nem esett Jég szerencsére még nincs, arra már én se fogok rámenni.
Én is csak direkt tudtam csúszkálni. De mint korábban írtam: tegnap este 7kor sem csúszott egyik gumi sem, kivéve, amikor akartam
Az tény, hogy megváltoztak a körülmények és nem ragad a gumi az aszfalthoz mint nyáron, de az ősz ilyen.
Nem tudom merre csúszkáltatok, de én az előbb jöttem meg és nem észleltem, hogy csúszott volna! kimentem az M7-re az ingyenesen húztam egyet fel-le csutkával, a fel és lehajtók is szárazak voltak. De az ovatosság azért kell mindig.
Újabb tanulságos és elégszer el nem mondható TÉNY! CSÚSZIK az út! Mindenkinek, még a profinak is! Aktuális, most értem haza gurulásból és előttem csúszott el egy motoros :S. 10 fokos beton már NEM tapad! csókolom..
Előttem haladt egy kocsi, vsz. volt radar-lézer detektorja, mert vagy 100m-rel a tábla előtt fékezett egy marha nagyot. Onnan már sejtettem, hogy gebasz van.
Az tény, hogy megváltoztak a körülmények és nem ragad a gumi az aszfalthoz mint nyáron, de az ősz ilyen.
http://index.hu/belfold/2011/1...