Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"magyarországi 1 tulajdonos" 3 éve van nálam kb. 10000 mentem vele.
Most olvastam:
Súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba egy motorost, akit szerda reggel Abda belterületén egy szabálytalanul előző személyautó ütött el.
A Győr irányából érkező gépkocsi a záróvonalat figyelmen kívül hagyva előzött két másik járművet; ennek során hajtott a balra kanyarodó sávba, amelynek végénél várakozott a másik irányból szabályosan kanyarodni készülő motoros, akit elgázolt.
Hello! 51000 km-t mentél vele 13 év alatt?:$
Ilyen még van?
Eladóvá vált a mocim, ha esetleg érdekelne valakit.

http://www.kepesmotor.hu/honda...
van pár :)
kismedve82 kukacgmail pontcom-ra írtam
így egyszerűbb lesz:
csnyf39kukacgmailpontcom
írj egy emailt, aztán megdumáljuk a részleteket.
Wayteq n770bt Sygic szoftverrel...
Mi a navi típusa?
Persze, a postások...
Sziasztok!

2008-as autós navim térképszoftverét szeretném frissíteni. Fehérváron hol tudnám ezt megoldani?
Tipp?
Hali. Nem tud valaki simson star fékpedált? És ha igen mennyiért?
Szörnyű volt,Isten nyugosztalja!
R.I.P. Marco Simoncelli /Pumukli/

http://youtu.be/1nKZaykaZrs
hali. vannak olyan orultek, akik kimereszkednek az utcara motorral telen is fehervar kornyeken? vagy lesz vmi kisebb tura nov 10 15.e utan?
Köszi az információt! Ennek örülök! Akkor már csak a motort sajnálom...:$. jó az a bőrruha ;)... és nem kis szerencse is volt ott ha jól belegondolok! És remélem a kár megtérül majd :S. Értsd, bebizonyosodik h ki nem volt elég figyelmes.
Szerencsére nem kell aggódni a motorosért, jól van. (Értsd: egy karcolás sincs rajt!) A moci egy 600RR volt, első kereke, első telója kapott rendesen, de a következő szezonra ismét hibátlan lesz.
A Batthyányi utcában volt az orvosi rendelő előtt. A motor első felnije törött, gondolom a villa is elmehetett, idomból szedtem össze egy darabot, kormányvég és váltókar darabot. Hűtővize is elfojt:S. Útról úgy kellett emelve levinni mer az első kerék se fordult el és sebességből se tudtuk kivenni. A kocsi jobb hátsó lökhárítója törött. Hány ennyi volt sajna:S. Jah a motorról annyit hogy az ülés alatt volt a kipuff kivezetése, erre emlékszek mert emelésnél majdnem azt fogtam meg :$.
Sziasztok! Sajnos történt egy motoros baleset itt Fehérváron a Vásárhelyi úton ( asszem az ) 50 perce, most helyszínelnek. Nem is lehet arra tovább menni. Szerencsére a motoros hölgynek látszólag nem lett baja! Kitolatott elé egy fekete Fordka. A motor egy fekete sztem 600-as gép volt, nem tudom pontosan, pedig segítettem levinni az útról:$. Szal Óvatossan!
Nekem a vasárnap nem jó. Szombaton megyek valamerre.

Jó utat!