Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem vágtam hirtelen miről van szó, de a másik oldalon megnéztem az eseménynaptárt, így már világos. A te nevedet viszont nem látom a listán. Nem mész?
Tag? Én soha nem tartoztam sehová, és továbbra is ehhez tartom magam. Különben is, már régen lecserélődött az a banda akikkel 5-6 éve gurultam. Szép volt, jó volt... Karcsi bá' távozása nagyon megdöbbentett, még mindig nem hiszem el, hogy...
Jártál a Fazeresek fele? Vasárnap csuknak. Te ott teljes jogú tag vagy nem?
akkor október 16. Fehérvár-Majk-Fehérvár
te nyitva, én meg bezárva a majomketrecbe (pláza melletti murvás parkoló)... ez egyre jobb...
a szervezést mindenesetre meghagyom másnak, ha tudok megyek, ha nem akkor meg... páran örülhetnek!
hétvégén én is... nyitva vagyunk
általánosságban írtam, nem pont erre a 7végére gondoltam szombatonként dolgozom, így nekem az kilőve.
csak aztán nehogy az legyen, hogy egyedül ácsorgok az esőben
na azé'
szervezz valami évadzárót, de ha lehet akkor vasárnapra.
előbb-utóbb
*helyette
hello
mi lesz helyett? mert ugye lesz...?
szia

jahm, de még nem feküdtem rá a témára...

árulod a vasat?
félve kérdezném...

ÉVADZÁRÓ?!?!?
fenyooldrider..
Halihó!
Egy kis segítség kellene. Most vettem egy SV 650-t és a kipufogója sérült, sztem a palástot kicserélni bőven elég lenne. Ki tud nekem ebben segíteni? Székesfehérvár környéke....
kell segíteni(fuvar, mittudomén), akkor szólj!
Hi!
Kösz a képet!Még várom,hogy kész legyen a hátsókerék fényezése,és hogy Másszi meghozza a vezérműszíjakat és már csak a Rossóba kell felvinnem összerakatni.
Közben a jogsimat is bevonták 1 hónapra,csakhogy könnyebb legyen az életem
De ha kész lesz szólok.
Ez is!
Pityke! Aprócska buli volt
Holnap kora délután lemegyek Dunaújvárosba. Út Mezőfalva felé, arra kevesebb a kátyú, meg a gödör, útfelbontás...
Van kedve valakinek csatlakozni kávéra?
Ezek legalább olyan jó,fa..a bulik szoktak lenni,mindig odaesz a rosseb És az emberanyag is okés szokott lenni,nem mint a motoros talikon a seggrészeg 1 kerekes robisokkal
Meglesz ,köszi!