Ha kell majd akkor írj, mert az ár függ az euró árfolyamtól. Szóval most ennyi az ára. Tavasszal nem tudom sajna, hogy fog állni az euró. Adatlapomon van facebook elérhetőség. Nyomj 1 lájkot ha tetszik :)
Literesben szoktam, nem rossz az árad. Viszont csak tavasszal kellene majd (jövő szezon kezdetekor) mert még van 1000 km a cseréig.
Attól tartok, az már nem lesz meg idén.
De szezonkezdetkor mindenképpen cserélek majd.
Matska úr!
Nem tudsz véletlenül eladó Olympus esetleg Fuji XD kártyát? Régi típusú, M és H jelölés nélküli, max 512-es, ezzel kompatibilis ugyanis az Oly c740. Aztán hogy a kompatibilitás hiánya pontosan miben merül ki, azt nem részletezik a gyártó oldalán, hogy részleges-e vagy nem.
MOL Dynamic Moto 4T Street 10W-40
Négyütemű motorkerékpár olaj
"Négyütemű motorokhoz, JASO MA2; API SG"
Magas teljesítményszintű, korszerű adalékolású, részszintetikus motorolaj, modern négyütemű motorkerékpárokhoz. Korlátozás nélkül ajánlott katalizátoros vagy katalizátor nélküli motorkerékpár-motorok kenésére. Nedves tengelykapcsolóval ellátott motorkerékpárokhoz is kifejezetten javasolt. Extra adalékainak és kiváló súrlódási tulajdonságainak köszönhetően meggátolja a kuplung megcsúszását és növeli a váltási komfortot.
Ár: 1400/LITER! Literes flakonokban! (+ szállítás, de erről csak később tudok pontosat mondani)
Sok műhó semmiért. Aprilia RS50. Esetleg 80-ig húzott furattal, már ér valamit. A fogyasztás eléri egy 1000-ét, de talán 11 pacát nyom. Végülis a TZR-ben is ugyanaz a blokk van Minarelli AM6. Apropó, egy valóban jó motor a Honda NSR. Az nem olasz, az meg van csinálva. Gyakorlatilag szinte minden 50-es nyugati Minarelli, kivéve a Honda!
hallo. Nem regota motorozom, eddig robogot hajtottam, azt meguntam, most keszulok venni egy "igazi" ketkerekut. az lenne a kerdesem, hogy mit ajanlotok, a keret az 250 ezer forintig van, es 50 kobcentis kene, mert auto jogsim van csak. kineztem a yamaha tzr 50et, az marhara bejon nekem, aztmondja jo is, nektek mi a velemenyetek? koszi a segitseget.
bury{kukac}mpp.hu
Áhh, lájkolni nem tudok, én nem létezem a virtuális világban....
Velem lehet beszélni
De ha jobb árat tudsz akkor szólj.
Attól tartok, az már nem lesz meg idén.
De szezonkezdetkor mindenképpen cserélek majd.
1literes van csak a listámon. 1700Ft / literje
Olaj árusításával foglalkozom.
60oldalas terméklista, kedvező árakkal :)
Ki milyen olajat használ?
Nem tudsz véletlenül eladó Olympus esetleg Fuji XD kártyát? Régi típusú, M és H jelölés nélküli, max 512-es, ezzel kompatibilis ugyanis az Oly c740. Aztán hogy a kompatibilitás hiánya pontosan miben merül ki, azt nem részletezik a gyártó oldalán, hogy részleges-e vagy nem.
Négyütemű motorkerékpár olaj
"Négyütemű motorokhoz, JASO MA2; API SG"
Magas teljesítményszintű, korszerű adalékolású, részszintetikus motorolaj, modern négyütemű motorkerékpárokhoz. Korlátozás nélkül ajánlott katalizátoros vagy katalizátor nélküli motorkerékpár-motorok kenésére. Nedves tengelykapcsolóval ellátott motorkerékpárokhoz is kifejezetten javasolt. Extra adalékainak és kiváló súrlódási tulajdonságainak köszönhetően meggátolja a kuplung megcsúszását és növeli a váltási komfortot.
Ár: 1400/LITER! Literes flakonokban! (+ szállítás, de erről csak később tudok pontosat mondani)
Mi történt? Árulod a gépet?