Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi, elmentettem.
Én is csak azért vagyok jelen, mert jó reklám felület. egyébként hülyeségnek tartom a facebook-ot és társait
email a legegyszerűbb és leggyorsabb.
bury{kukac}mpp.hu
Facebook-on kívül hogy lehet megtalálni, ha úgy döntök...?
Ok. Biztos jobb lesz az ojró ára addigra....
Áhh, lájkolni nem tudok, én nem létezem a virtuális világban....
Vedd meg most. És vidd a kettőt akciós áron 3250 ért.

Velem lehet beszélni
Ha kell majd akkor írj, mert az ár függ az euró árfolyamtól. Szóval most ennyi az ára. Tavasszal nem tudom sajna, hogy fog állni az euró. Adatlapomon van facebook elérhetőség. Nyomj 1 lájkot ha tetszik :)
Az nekem két idény . 1,8 L megy bele a vasba.
Ha 4 litert veszel akkor 6500Ft-ért a tiéd lehet.
De ha jobb árat tudsz akkor szólj.
Literesben szoktam, nem rossz az árad. Viszont csak tavasszal kellene majd (jövő szezon kezdetekor) mert még van 1000 km a cseréig.
Attól tartok, az már nem lesz meg idén.
De szezonkezdetkor mindenképpen cserélek majd.
Mekkora kiszerelésben veszed?

1literes van csak a listámon. 1700Ft / literje
Castrol Actevo Xtra 4T 10W40
Sziasztok!

Olaj árusításával foglalkozom.
60oldalas terméklista, kedvező árakkal :)
Ki milyen olajat használ?
Matska úr!
Nem tudsz véletlenül eladó Olympus esetleg Fuji XD kártyát? Régi típusú, M és H jelölés nélküli, max 512-es, ezzel kompatibilis ugyanis az Oly c740. Aztán hogy a kompatibilitás hiánya pontosan miben merül ki, azt nem részletezik a gyártó oldalán, hogy részleges-e vagy nem.
MOL Dynamic Moto 4T Street 10W-40
Négyütemű motorkerékpár olaj

"Négyütemű motorokhoz, JASO MA2; API SG"

Magas teljesítményszintű, korszerű adalékolású, részszintetikus motorolaj, modern négyütemű motorkerékpárokhoz. Korlátozás nélkül ajánlott katalizátoros vagy katalizátor nélküli motorkerékpár-motorok kenésére. Nedves tengelykapcsolóval ellátott motorkerékpárokhoz is kifejezetten javasolt. Extra adalékainak és kiváló súrlódási tulajdonságainak köszönhetően meggátolja a kuplung megcsúszását és növeli a váltási komfortot.

Ár: 1400/LITER! Literes flakonokban! (+ szállítás, de erről csak később tudok pontosat mondani)
Szia, mennyibe vetted a gépet?
Szia!

Mi történt? Árulod a gépet?
nsr 50-be beletettem 15000 km-t gond nélkül
ezt inkább szűkítsük tovább NS-1 és DT-re
NSR 50, NS-1... yamaha DT... mást nem vennék...
Sok műhó semmiért. Aprilia RS50. Esetleg 80-ig húzott furattal, már ér valamit. A fogyasztás eléri egy 1000-ét, de talán 11 pacát nyom. Végülis a TZR-ben is ugyanaz a blokk van Minarelli AM6. Apropó, egy valóban jó motor a Honda NSR. Az nem olasz, az meg van csinálva. Gyakorlatilag szinte minden 50-es nyugati Minarelli, kivéve a Honda!
Nagyon vicces! Az idő szép lesz, bár hűvös. Csak a benya drága.
hallo. Nem regota motorozom, eddig robogot hajtottam, azt meguntam, most keszulok venni egy "igazi" ketkerekut. az lenne a kerdesem, hogy mit ajanlotok, a keret az 250 ezer forintig van, es 50 kobcentis kene, mert auto jogsim van csak. kineztem a yamaha tzr 50et, az marhara bejon nekem, aztmondja jo is, nektek mi a velemenyetek? koszi a segitseget.
hóesésben is?
bocs, elnéztem... látom a neved a listán