Hát ha vasárnap az tuti már, akkor én sajna nem mehetek veletek , mert ügy van, éppen 10 órakor. Nektek jó utat, bár elég hideg lesz szerintem de a tó közel van:)
Mit szólnátok hozzá, ha mondjuk Szombaton ebéd után összefutnánk és idén is -csakúgy, mint tavaly- lezárnánk a motoros szezont egy rövid, kellemes kis gurulással együtt a Bence-hegyre és a Velencei-tavat megkerülve haza?
Sziasztok! Gáz vízmelegítőt keresek fali cirkót! Ha valakinek van és meg szeretne szabadulni tőle érdekelne! Lakó autóba kell komfort növelés céljából! Mozgássérült barátomnak!
Befektetés a jövőbe
Kifejtve: elegem lett abból, hogy hétfőtől péntekig 6ra megyek dolgozni, napközben elmegyek egyetemre, majd vissza dolgozni, este 7 körül hazaérek, fürdök, rakok másnapra kaját, felnézek a fórumra, tanulok, és fekszem, hogy másnap fel tudjak kelni. Szombaton is dolgoztam általában, akkor csak dél, kettőig. Nyáron két munkahelyem volt, meg némi mellékes, meg itthon is volt mit tenni.
Ez az évek alatt ráment az egészségemre, a baráti kapcsolataimra, társas kapcsolataimra. Emellett a sulival haladtam szépen a tanrend szerint, de a három évből lesz 4-5 a lazább órarend végett, pedig alig csúsztam egy-egy tárgyból.
Hétvégén meg pihentem, ritkán motoroztam csak. Namost ebből következett, hogy van, de minek
Jelenleg már lazithatok a munkán, nekiesek a szakdogának, nyelvet is akarok végre tanulni rendesen, meg a testalkatomon változtatni - perpill nem vagyok 60 kg. Emellett a jelenlegi kapcsolatom kibirta addig, amig eladtam a gépet, igy amiatt már nem fog tönkremenni - korábban volt olyan is, nem konkrétan a motor miatt, hanem a fenntartására forditott pénz végetti munka miatt.
Asszem ennyi
Felteszem az "arckönyvem" híreihez is.