Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó bulizást Hook!
Ducati klubbos túra lesz... 9:30-kor indulnak Budaörsről, aztán Fehérvárig pálya, majd Várpalota felől le a tópartra Tapolcáig, a felvidéken vissza, a végére egy kis Csesznek, aztán haza... cirka 350 km...
Hello!Ha valakinek van kedve menni egyet minden kötöttség nélkül ma 14 óra körül az jöjjön nyugodtan.Császárra megyek ,elvileg még valaki jön.Ez kb 50 km-re van innen és van ott egy country farm,ahová javarészt motorosok meg amerikai autósok járnak.Ma ott buli van mi oda tartunk de aki csak motorozna azt is szívesen látjuk,max visszafelé már nélkülünk jön.Előre bocsájtanám,hogy nem szoktam túrákat szervezni és ez sem olyan,leszarom ki mennyivel megy vagy hogyan.Én csak jól akarom magam érezni és motorozni egyet amit általában egyedül is meg szoktam oldani.Tehát ha valakinek TÉNYLEG van kedve jönni velünk az írjon nyugodtan.Nincs márka vagy köbcenti kaszt csak legalább 120-at bírjon a gép.
A vasárnap lehet hogy érdekelne...
Mikor akarsz indulni? és meddig akarsz eljutni?
Ma valaki "elszállt" a 8-ason Csór előtt a kanyarban, 70-es táblánál. Motor: R1 Yamaha. Valaki tud róla valamit?
Személyi sérülésnél mindenképpen rendőrt kell hívni. Egyszer mert ez a törvény, másszor meg mert az elbagatellizált, az adrenalin miatt nem komolyan vett vagy akár nem is fájó sérülésről még aznap este kiderülhet, hogy nem is olyan enyhe és akkor már nincs kihez menni...
Amúgy a 81-esen nem egyszer rodeóztam a padkán motorral ilyen kihaénnem köcsögök miatt akik úgy gondolják, hogy a szembejövő majd megoldja ahogy akarja. Mert azt nem hiszem el, hogy nem látszik a lámpám... Kocsival kellemetlenebb volt egy sor kerékkel az árokban de megoldottam, csak fele lökhárítóm szakadt le... Ez épp két kamion volt egymás mellett szembe velem.
Neem, ilyen szempontból rendes volt, mert utána megállt és visszament a sráchoz. (Neki amúgy csak a visszapillantó tükör törött le.) Rendőrt se hívtak, hanem megegyeztek.
Úgy látszik a tegnapi különösen gyökér nap volt,mert engem is meg akartak gyilkolni a vakhangyák kb 3X,ebből 2X nő.És ráadásul menet közben leeresztett az első gumim
Gondolom az autós ment tovább, vagy megfogták?
Hát akkor úgy tűnik a tegnapi nap tényleg velünk volt a motorosok őrangyala, ugyanis a 81-esen meg az egyik kollegámat vasalták ki majdnem...

Srác haladt Mór felé (se előtte se mögötte senki), szemben meg jött egy kocsisor, amiből egyszer csak az egyik autós úgy gondolta hogy ő nekiáll előzni. Kollegám persze félrerántotta a kormányt meg fékezett, de amikor már nem tudott lejjebb húzódni egy nagy csattanással oldalba kapta őt az autó. Szerencsére nagyobb sérülés nem történt, a bal keze törött majdnem el, illetve egy jó nagy területen a bekékült combja meg van duzzadva, az orvos azt mondta ha 1 hét után nem múlik el, fel kell vágni. A motornak (600-as Hornet) "csak" a kuplung karja törött el, illetve a kormány végsúly törött ki, de szerencséjére ennyivel megúszta.

No mindezt csak azért írtam le, hogy vigyázzatok magatokra, mert ezek szerint még akkor se vagyunk biztonságban ha csak simán egyenesen haladunk az úton...
Elnézték azt már páran, és sajnos a kereszteződést is ami utána következik
Ma mázlija volt egy motorosnak, aki előttem haladt és az Úrhida - Fehérvár közötti kereszteződés előtti S-kanyarban az út széléről hozta vissza a motort és nem a susnyásban kötött ki.
Én meg rettenetesen kacagtam...
És még rettenetesen anyáztam is
Mi szombaton elnézünk Velencére pár 750-es márkatárssal, valószínű csobbanunk is
Múlt héten láttalak a sarló utcában, igazán intenzíven, kurjongatva szaladtál a felhőszakadásban a kocsidig.
Holnap lenézek Kakucsra... Vasárnap meg balatonfelvidéki évzáró túra egy kis bakonyi kergetőzéssel...

valaki?
Szerintem úgy ahogy eddig esténként szerdán pénteken és szombaton. 20 euro fél óra.
Többet mehetsz egyhuzamba, mint pályanapon, ha összeszámolod.
Nyilt nap mit jelent? Mik az árak? Vagy ingyenes?
Na megvolt ma is slovakiaring.
Majdnem elkéstem, de kellemes meglepetés fogadott, mert az 1-es verzió ment ma.
17-én 9:00-16:00-ig egész napos nyílt nap, jön v.ki?
értem de a sztrádán is 86-ot mutatott 140 nél!
120/70 zr17 van,ha kell írd meg mikor tudod vinni.
előre 120/60 v /70 R17. Javarészt hátsó kellene mert az fogy hamarabb. Hátra 160/60 v /70 R17.
Szia legény!Nekem van egy elsőm,szívesen odaadom de milyen méret kéne?
Hali. Kinek van felesleges használt, kopott, forgalomban már nem használható első vagy hátsó gumiabroncsa? Szívesen megszabadítanám az illetőt azoktól