hello. koszi a segitseget. az uj DT milyen blokkal van? az 50es. es abban tudtok segiteni, h Tzr 50re hol lehet idomokat venni, meg alkatreszeket? esetleg tud vki vmi jo kis elado 50ccmes mocit? meg mennyire erdemes probalkozni a 125=os, de 50es papirokkal motorral rohangalni? mennyire harapnak ra? kosz
És még egy-két eladó holmi:Cordura együttes béléssel,slicc-cippzár cserére szorul,15 Eft,2 db züllős hátizsák együtt 1000ft,szekrénysort akárhová,garázsba ,stb 5000ft.Gestapós bőrkabát 8000ft.
Nekem első szériás TZR-em volt 87-es, arról csak jót tudok mondani, én 40ekm-t mentem vele úgy, hogy egy dugattyút, egy garnitúra főtengelycsapágyat, két garnitúra főtengelyszimmeringet egy kuplungszettet, meg egy olajpumpát cseréltem. 70ekm-el adtam el, utolsó tudomásom szerint 94ekm-el még mindig ment. Nagyon strapabíró gép, és kora ellenére halad is. 27 lóerő és tényleg annyi, óra szerint 150-et mentem vele, pedig csupasz volt. Ugyan nem a legdizájnosabb széria, de ez még japán, nem a belgardás fospumpa. Olyat ne vegyél mert az tényleg fos, a TDR blokkja van benne, úgy ahogy van elkúrták az olaszok. Nálunk a TDR-ekkel csak baj volt. Ez volt a gépem
TZR 125-ös szereltünk épp múlt héten. Szép motor, jó motor. Igazán nagy testű (4DL) a többi 125-öshöz képest, és igazán jól megy. Zabálni tud, és általában trágya állapotúakat árulnak.
Pedig az volt!
FZS600=Fazer
Szerintem összetévesztetted a fiatalabb FZ6-tal igaz abból hivatalosan csak a fejidomos változatot hívják Fazer-nek, a csupasz szimplán FZ6N.
Sok balesetmentes km-t az új géppel, néha azért várd be a Berbert ha menet közben lemaradna.
Nem is Fazer-ed volt van
Am köszi. Bizti jó a fazer de nekem még drága. Ezen remélhetőleg már megtanulok motorozni. Leér róla a lábam és merem döntögetni már
Költözés miatt eladó a vasad?
Tekercseléssel fordulhatunk hozzád?
Remélem nem komoly az ügy!
Dehogy várom, majd utolér lihegve
FZS600=Fazer
Szerintem összetévesztetted a fiatalabb FZ6-tal igaz abból hivatalosan csak a fejidomos változatot hívják Fazer-nek, a csupasz szimplán FZ6N.
Sok balesetmentes km-t az új géppel, néha azért várd be a Berbert ha menet közben lemaradna.
Am köszi. Bizti jó a fazer de nekem még drága. Ezen remélhetőleg már megtanulok motorozni. Leér róla a lábam és merem döntögetni már
Rossz,használaton kívüli villanybojlert keresnék szerény áron.Külcsin nem lényeg,csak a belseje kell,minimum 30literes.
Köszi!
lépek, mielőtt idegösszeomlást kapok a cefet lassú mobilnettől.