Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elvileg igen de a mai világban ki tudja mi lesz holnap .
Hali.
Költözés miatt eladó a vasad?
Nincs baj,csak így hozta most az élet de nincs betegség meg ilyenek,köszi az érdeklődést.
szeva!

Tekercseléssel fordulhatunk hozzád?
hello. koszi a segitseget. az uj DT milyen blokkal van? az 50es. es abban tudtok segiteni, h Tzr 50re hol lehet idomokat venni, meg alkatreszeket? esetleg tud vki vmi jo kis elado 50ccmes mocit? meg mennyire erdemes probalkozni a 125=os, de 50es papirokkal motorral rohangalni? mennyire harapnak ra? kosz
Hi!
Remélem nem komoly az ügy!
marad a monster
És még egy-két eladó holmi:Cordura együttes béléssel,slicc-cippzár cserére szorul,15 Eft,2 db züllős hátizsák együtt 1000ft,szekrénysort akárhová,garázsba ,stb 5000ft.Gestapós bőrkabát 8000ft.
Nekem első szériás TZR-em volt 87-es, arról csak jót tudok mondani, én 40ekm-t mentem vele úgy, hogy egy dugattyút, egy garnitúra főtengelycsapágyat, két garnitúra főtengelyszimmeringet egy kuplungszettet, meg egy olajpumpát cseréltem. 70ekm-el adtam el, utolsó tudomásom szerint 94ekm-el még mindig ment. Nagyon strapabíró gép, és kora ellenére halad is. 27 lóerő és tényleg annyi, óra szerint 150-et mentem vele, pedig csupasz volt. Ugyan nem a legdizájnosabb széria, de ez még japán, nem a belgardás fospumpa. Olyat ne vegyél mert az tényleg fos, a TDR blokkja van benne, úgy ahogy van elkúrták az olaszok. Nálunk a TDR-ekkel csak baj volt. Ez volt a gépem
Hali!Eladó a motorom fontosabb családi ügyek miatt.Ha valakit érdekel,itt megtalál.350 E ft az ára.
TZR 125-ös szereltünk épp múlt héten. Szép motor, jó motor. Igazán nagy testű (4DL) a többi 125-öshöz képest, és igazán jól megy. Zabálni tud, és általában trágya állapotúakat árulnak.
Egyik füleden be, másikon ki, mégis bennmarad!
szép mocid volt

Dehogy várom, majd utolér lihegve
Pedig az volt!
FZS600=Fazer
Szerintem összetévesztetted a fiatalabb FZ6-tal igaz abból hivatalosan csak a fejidomos változatot hívják Fazer-nek, a csupasz szimplán FZ6N.
Sok balesetmentes km-t az új géppel, néha azért várd be a Berbert ha menet közben lemaradna.
Nem is Fazer-ed volt van
Am köszi. Bizti jó a fazer de nekem még drága. Ezen remélhetőleg már megtanulok motorozni. Leér róla a lábam és merem döntögetni már
Hi!
Rossz,használaton kívüli villanybojlert keresnék szerény áron.Külcsin nem lényeg,csak a belseje kell,minimum 30literes.
Köszi!
sejtettem, hogy ezen elvérzel...
lépek, mielőtt idegösszeomlást kapok a cefet lassú mobilnettől.
Grat hozzá! Egy időben nekem is tetszettek, de végül a Fazer mellett döntöttem.
olyat szeretnék amiből egy csákány lóg ki megoldható?
a Ducatiról én is várom a képeket!
hozol érte, amit szeretnél... új, sima, fehér