Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kakucs meg gokart pálya nem? Mégis lehet rajta gurgulászni.
Tulajdonképpen Vityának, Ancsy tragikus balesetben elvesztett sógorának emlékére rendeznek egy egész napos összejövetelt a szervezők a Talmaringen. Persze lehet motorozni is, de az a pálya "gyerekpálya", kb 125-ös kisgépeknek való, nem a mi méretünk.
A nap igazi lényege a baráti találkozó inkább.
Talmaring. Hja ha faxbuukolnál... mindent tunnál...
Hernád? Mi lesz ott? Azt látom, hogy valahol Kakucs és az E.ring között van félúton...
Jobbulást szomszéd!
Szeva!
Bocs, dolgom volt délután, nem tudtam már géphez ülni. Aztán elindultam céltalanul, a városba, majd lementem Velencére. Gyönyörű idő volt végig
Alakul egy pályamotorozós nap Hernádon. Nem érint?
Asszem messzire nem kell menni este...
Itt Bécsben már ömlik az eső.
A tapasztalatok szerint ez arrafelé fog menni...
De ne legyen igazam!
Ha nem lesz sz@r idő, 18 óra körül csörgess rám, légyszíves!(adatlap)
Köszi! Üdv mindenkinek!
lehet majd tesztelni a motorokat, ügyeskedni a pályán stb
Ez jó programnak tűnik, ha nem jön közbe semmi akkor elmegyek nézelődni.
Mennék szívesen, de beszart a derekam , viszont jövő hétre remélem rendbe jön. Ha akkor is mész, csatlakozok. Jó vadászatot!
Igazán nincs mit! Én csak reggel-délelött tudok kint lenni de kíváncsian várom.
Ott leszek Jose! Kösz hogy szoltál!
Ha hazaérek addigra, akkor szívesen elmennék...
Majd kora délután még referálok..
két keréken program a Veszprém Arénánál: Program
helló . keresek 50 év körüli motorosokat egy kis nyugodt poroszkálásra fejér megyében. egy hétvégi kellemes gurulás egy jó ebéd valahol egy étteremben, jót tenne. amit esetleg többször is megismételhetnénk.
Fene. 8-kor már programom van:(
Ivászat!
Előfordulhat
Holnap este 7 körül megyek Majk felé kanyarvadászni. Valaki csatlakozik?
Srácok! Ha valakinek valami ROTAX-hoz kell, weblap fejlesztés alatt: http://www.dpr-motors.fw.hu
Szívesen.
ehh, dehogynem válaszként, csak késve ért ide az értesítő;) A lényeg hogy köszi!
Hello! Igaz nem nekem válaszként, de most látom hogy rákerestél te is. Tegnap este több szálon is sikerült megtalálnom, így fészen is. Ma délelőtt már el is vitte a dokumentumokat. Köszi a segítséget!