Így van, megjöttünk Bajáról,és vittem a kislányomat gyereknapozni a városba. Egy kis dodgemezés, plazázás még belefért a napba.
Ja, igazi benzintyúk lesz belőle, ő volt velem Baján a háromnapos találkozón.
igazából nem tudom, motoroztunk és feltűnt a sok motor egy kempingben és befordultunk... ha Fehérvár felől megyünk a tó melletti úton akkor itt az elején ..:S..... az első vasúti átjáró után nem sokkal...
nah jó, lehet hogy sokkal több motor van am..;). sőt biztos ha így belegondolok és még csak most érnek oda, szal alakul szépen a rendezvény. Ha jól szimatoltam valami bográcsos főzés is van.
Hello Mindenki! Most voltam a Velencei-Tónál és VETERÁN motoros találkozóféleség van. Valami versenyféle, van kb 70 motor és lehet nézelődni;). Szerintem érdemes odagurulni:). Jó az idő eléggé;).
Csak azért nem megyek el egy rendezvényre mert a Talma is ott van, de ha neked ez számít akkor jó szórakozást kívánok! Különben Kakucson is kint volt párszor, most essek hasra tőle? Mondjuk az YZF-R125-tel szépen állva hagyott (nem mintha nehéz dolga lett volna ).
Gyere/gyertek el , mi nagy valószínűséggel ott leszünk, már csak a kedves új barátaink miatt is, aztán majd meglátod. Senkit nem akarok lebeszélni, csak nem szeretném, ha csalódás érne bárkit a "komolyabb pályázásra" számítva.
Ha másért nem is a jó társaságért érdemes és oda-vissza legalább megint gurulhatunk egyet együtt!
Értem, akkor valószínű annyian lesznek mint a heringek. Berzenkedem a tömegnyomortól, de azért köszi a felhomályosítást, maradok a jól bevált Kakucsnál (azt is csak hétköznap).
Ja, igazi benzintyúk lesz belőle, ő volt velem Baján a háromnapos találkozón.