Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

3 hete voltam én is, nem esett szó pénzről.
Személyi+jogsi lemásol (talán még lakcímkártya is.. ),
felelősségnyilatkozat kitölt+aláír, és szép Hondás sárga mellényben, felvezetővel lehet is menni.
7-es út-8-as út(elkerülő)-Palotai-Piac tér-Horváth I.
Ez a karika...
akuvapitsába
Sziasztok.

Most beszéltünk a Hondával és kérdeztük, hogy mit kell vinnünk magunkkal, de csak azt mondták, mint amit levélben küldtek, hogy felszerelés és jogsi. Pénzre bár konkrétan nem kérdeztünk rá, de 2x is ezt mondták, hogy mást nem kell vinni.
Nagyon helyesen döntöttél, hogy nem nagyobbal kezdtél. Meg kell járni a lépcsőket. 20 éve én lépcsők nélkül kezdtem, és egy baleset vetett véget a szárnyalásomnak.
14 év kihagyás után kezdtem újra 4 éve, és sokkal nyugodtabban, kisebb köbcentivel.
Sok balesetmentes kilométert a géphez!
Akkor is olyan!És szép(legalább is virágban)
Sajna nem magenta. Az Rhododendron. Csak magentás, mint a Yamahás. Majd az is elszárad... és nem lesz ilyen szép!
Fater!Ott a Magenta-viráááág
Elég diplomatikusan fogalmaztál. Majd' kiestetek a kocsiból a röhögéstől! ...de én is!
(még intettem is nektek)
Igen, az elég érdekes "mézesmadzag" az érdeklődők előtt.
Ha veszel egy mocit előtte csengess ki 2kilót letétbe, hogy kipróbálhasd. Ha jobban belegondolok végül is én így vettem az enyémet. Kezébe adtam a pénzt és csak azután lett menve próbakör a vassal. Ha töröm, az én saram.
Nem valami jó reklám nekik ez a húzás (nekem sem tetszik), de valahol érthető lenne.
250-es Suzuki bandit lett. ('92-es)
Jogosítvány, tudás, pénz és a saját elhatározásom alapján nem nagyobb.
Mindent el kell kezdeni valahol
Már nagykorú a motor, így vannak kisebb orvosolni valói, de egyenlőre úgy néz ki, hogy komolyabb szervi elváltozása nincs
...de ezt majd egy hozzáértő megmondja.
Ha tudtok ajánlani korrekt, hozzáértő, megbízható szerelőt Fehérváron vagy környékén, akkor ne fogjátok vissza magatokat, jelezzétek
No meg most ugye eredetvizsgálat stb stb, azt is le kell rendezni valahol.

Üdv. M.
Mintha a Michelin babát láttam volna motoron . Meg is mosolyogtunk(fekete audi melletted)
Vicces, hogy 2kiló letétet tegyél le, ahhoz hogy egy Hondát kipróbálhass... Kawáéknál ilyen nincs...
Üdv! Sok balesetmentes kilómétert! Milyen típúsra esett a választásod?
B@zdmeg, lebuktam!
Elég kényelmetlen pozíció volt, de valahogy haza kellett vinnem. Szépen mutattam mi?!
Kösz! király vagy!
Én voltam, fekete VFR-el.
Tegnap tényleg nagyon jó idő volt. Áldom is érte az eget.
Sikerült végre elhoznom egy gépet.
Hódmezővásárhely-Szeged-Kiskunhalas-Soltvadkert-Dunaföldv
ár-Szfv

első motorom, első útja egész hosszúra sikeredett.
De vigyorogva végigutazni, gyönyörű időben....isteni
Helló Mindenki!
Köszönet Berbernek a tegnapi guriga megszervezéséért, nagyon jól sikerült, jól éreztük magunkat!
Akkor pár kép:
Megvettem a 9R sárvédőt! Új üvegszálas, a csavarlyukaknál kevlar erősítéssel. Ami a vicc, hogy postával Bulgáriából 9 papír miközben itthon egy bontott nap által elporlasztott darabot nem akartak megmutatni 15 alatt az uzsora-bontósok. Azóta kutattam utána amióta megláttam a bikepics-en ezt a ZZR-t.
Te álltál nekem jobbról? Város felől jöttél.....
Van rá esély Akkor és arrafelé jártam éppen:)
Összeraktam, legjobb tudásom szerint. Ez élő marad ha lemented :GS 500 kormány emelők eBay
oo a fenébe, ez kiment a fejemből :S a ....ba:(. Még jeleztem is a szándékot..,áhh. Nagyon jó idő is volt, csak nekem kellett volna noteszba belevésnem xd! Jó képeket készítettél! A lényeg legalább ti ott voltatok!
Én speciel pont nem istenítem egyiket sem, a Kawa is tudott nem megfelelően méretezett elrepedő vázzal kiadni motort (Er6N első széria).
De tudom a sorrendet. Ha már megbízhatóság, ezt is érdemes elolvasni, érdekes és tanulságos:

http://www.motorrevu.hu/motorteszt/1000-es-sportmotor-o
sszehasonlito-gyorsasagi-teszt
Nem téged láthattalak tegnap este fél 8 körül Tóvárosin lámpáknál állni? Utána meg Maroshegyen talán a Nagyszebenibe fordultál be?