Köszi. Már ki is néztem egy átalakított MZ-t ami jó lenne folytatni. Persze először ezt el kéne tudnom adni. De ha el is adom, lehet méheket veszek belőle elkezdek méhészkedni. Az meg gyorsan meghozza az új motor árát
Papajohn úgy döntöttem, hogy aki kezdi ezt a sportot annak jó alap, ami át van alakítva erre a célra. :) Én meg úgy döntöttem, hogy váltok egyel nagyobbra :)
ugyan ilyen generátorom van mint a képpen de az nekem jó. csak mikor megvettem a motort kézalol akkor nem volt rajta kábelezés és elkötöttem valamit és így a CDI-m elszált.
A kettő nem ugyanaz. A CDI a gyújtást vezérli, a feszültségszabályozó meg ahogy a nevében van... Egy fesszab olcsóbb általában, hacsak nem a generátorba van integrálva, mint a külső generátoros gépeknél, mint pl az enyém is. Ahogy nézem a tiéd is ilyen, a 6-7-9-es számú egység a fesszab. Szerintem jobban jársz, ha szerzel egy bontott generátort...
Nyugi, még vannak helyek, csak siess, mert mi csütörtök reggelre kaptunk helyet, vagyis én sajnos nem, mert a bukóm és a csizmám sincsen velem, de ott leszek.
Még válogatni is lehet
Vagy még felhívsz néhány bontó!
Sajnos gombokért cdi-t nehéz lesz szerezni
Ide kattints...