Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én azért regiztem ide hogy segicséget kapjak. mert ez egy fórum. de itt nem segit senki! Tisztelet a kivételnek
akkor menj utána és ne légy értetlen
de ez nem is magyar oldal! meg mien gombokért? van kessem rá. ha kell 100 ezret adok érte csak mennyen a kicsikém
Üdv!
Még válogatni is lehet
Vagy még felhívsz néhány bontó!
Sajnos gombokért cdi-t nehéz lesz szerezni
nem tud senki Yamaha fz 750-hez CDI-t?
Remélhetőleg összejön nekem is...
Haver is most kezdett neki méhelésnek. Aszongyák buli...
Köszi. Már ki is néztem egy átalakított MZ-t ami jó lenne folytatni. Persze először ezt el kéne tudnom adni. De ha el is adom, lehet méheket veszek belőle elkezdek méhészkedni. Az meg gyorsan meghozza az új motor árát
Megválaszoltad a kérdést sok sikert!
Ezt hogy érted? :O Maradok a stuntnál :D
És maradsz a gumiégetésnél, vagy utcán folytatod?
ez a fajta generátor ez fejleszt is áramot vagy csak felgenerálja?
Papajohn úgy döntöttem, hogy aki kezdi ezt a sportot annak jó alap, ami át van alakítva erre a célra. :) Én meg úgy döntöttem, hogy váltok egyel nagyobbra :)
Vagyok
ez a fajta generátor ez fejleszt is áramot vagy csak felgenerálja?
ugyan ilyen generátorom van mint a képpen de az nekem jó. csak mikor megvettem a motort kézalol akkor nem volt rajta kábelezés és elkötöttem valamit és így a CDI-m elszált.
Pityke pedig autóvillamosságis mellékállásban
A kettő nem ugyanaz. A CDI a gyújtást vezérli, a feszültségszabályozó meg ahogy a nevében van... Egy fesszab olcsóbb általában, hacsak nem a generátorba van integrálva, mint a külső generátoros gépeknél, mint pl az enyém is. Ahogy nézem a tiéd is ilyen, a 6-7-9-es számú egység a fesszab. Szerintem jobban jársz, ha szerzel egy bontott generátort...
sziasztok. nem tud valaki egy Yamaha Fz750-es hez feszültségszabájzót? vagy másként CDI-t?
Fater , te vagy?
Bryan,itt vagy?Nem tudom a számodat,esetleg ha látod ezt csörögj meg légyszi ha kb 7-ig belépsz.Köszi!
Nyugi, még vannak helyek, csak siess, mert mi csütörtök reggelre kaptunk helyet, vagyis én sajnos nem, mert a bukóm és a csizmám sincsen velem, de ott leszek.
Van még ahonnan az enyém jön. Nekem csinálta rendelésre de gyártott feleslegbe is.

Ide kattints...
Gratula, nekem is találhatnál egyet ilyen occsóér!
Okos vagy,jó példa!Gumifákat,széles utat!