Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Így igaz, tegnap jó kis idő volt a bicajozáshoz
Ja és kérném szépen a kormányemelő izéról a linket, ha nem felejtetted el.
Valamire rosszul emlékszel... Amit én magam vagy Ecsémmal nem tudok megoldani ahhoz a Piller Janin kívül nem nyúlhat senki. Bakki ez egy motor! A legkisebb elbaszás is az életedbe kerülhet!
Azt, hogy kihez nem vinném meg nem írom le ide, nem kenyerem lejárató kampányt csinálni senkinek de történetesen a L.Tibi munkájával kapcsolatban se hírem, se tapasztalatom tőle legfeljebb NGK gyertyát vettem, azt jó áron adja.
Hali Bryan, ha lesz valami szólok mindenképpen.
A Motulos dolgot ne felejtsd el. Egy kép tegnapról.
Nem téged láthattalak tegnap este 20 ó körül Tóvárosin lámpáknál állni? 2 gumival a derekadon?:)
Mats! A Lángi Tibit jelölted Te szakértőnek? Mintha úgy emlékeznék, hogy oda hordod a géped.
Mikoözben itt vitatkoztok, nekünk mekkora szerencsénk volt tegnap az idővel! 25 ember volt ott a túrán. Csupa ismerős arcok, és fórumosok.
No és a Heineken hol marad
Persze, hogy tudom. Ezért próbáltam neked faragni valami Hondás rímet. Amúgy is qva kíváncsi vagyok már az Exmagentára!
Sörözési indítványod az ellenzék részéről (én) elfogadva, már csak a kormány (Matska) kell, hogy megszavazza és koalícióra léphetünk, de a többi képviselőt se felejtsük ki az "Soproni-Dreher" féle alkotmányozásból!
Cső Bryan!Én csak viccelődök,tudod.Jó nem is nekem írtad de részemről szeretem mindet.A Yamaha hangszerekkel kezdte,azért visít úgy a Suzuki meg szövőgéppel az meg azért zakatol a Kawa hajókkal,nézd meg mekkora csónak a Matskáé szar leírnom de Mr. Honda kezdett versenyautókkal egyedül.Remélem lesörözitek a dolgot (persze mikor ott vagyok)
Na ez egy elég hasznos infó volt, ráadásul az illetékesektől. Köszi érte!

A t..öm tele van a rémhíreket terjesztő "jóindulatú" szomszédokkal, ismerősökkel, akik azt hallották egy másik ismerősüktől, aki hallotta valakitől... mi meg rágörcsölhetünk a jól értesült infókra. Én a 55-60 éves földparaszt szomszédasszonyától szoktam mindenféle "jóindulatú" útinfókat hallgatni néhanap. Tiszta élvezet.
Nem Andi, most pont nem "Istenítésről "volt szó egyikőnk részéről sem. Egy ÁLTALÁNOSÍTÁS mellőzésére próbáltam felhívni a figyelmet csak, ami kezdett kellemetlenül érinteni egy márkát. Ennyi, nem több. Ettől szerintem nincs semmi gond köztünk!
(részemről)
Hogy mennyit tudtok vitatkozni ezeken a márkákon! Egy biztos, nem a yamaha a legjobb de nem is a kawa. Mindenki a sajátját Isteníti, ezt már megtanultam, pedig mindegyik fajtából vannak nagyon jók és kevésbé jók! Nincs legjobb!
Na példának okáért ennyit tudnak az ilyen kamerák:

http://mcs024.mcss.hu/pc/
Ez még mindig Hoax... A közútkezelő tér- és sávfoglaltság figyelő kamerái kemény 380kpix felbontással. Annyian mondták már, hogy pénteken megkérdeztem rendőr barátaimat, nincs Fehérváron se fix traffi se piros lámpán áthaladást szankcionáló rendszer(sajnos csak még mert hamarosan tényleg lesz). Ráadásul az OMH amúgy sem ad ki sebességmérési hitelesítést ilyenre csakis aktív eszközre, mint pl. radar vagy lézeres távolságmérésen vagy több ismert távolságban az út alatt elhelyezett földhurokra. Illetve felhívnám a figyelmet a tavaly év elejétől érvényes KRESZ-re miszerint a telepített sebesség-ellenőrző és szankcionáló eszközöket a megengedett sebesség szerint meghatározott távolságban táblával elő kell jelezni. Amint engedélyezik, szintén táblával jelezendő a mért átlagsebességű útszakasz is. Hamarosan ilyen lesz minden autópálya...
Remélem sikerült hasznos infóval szolgálni de ezt a hülyeséget én is megkaptam levélben vagy tíz embertől.
Mindegyiknek van vaj a füle mögött még ha nem is ismered a pontos hátterét a dolgoknak...

//s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/...
Jankóval és István márkatársával mi is voltunk ma Dunyha Plázában a Motorrevűs izén. Jó volt egy kis kirándulásnak az is. Vettem is asszonykámnak gyorsan egy Spool kabit, hyper-akciósan!
Valami tekergés megint szerveződhet, veled tartok!
Tudod Mats, azt hittem azért TE nem skatulyázod be a "nagy H."-t a futottak még (vagy még alábbi) kategóriába egy számodra keserű gondot okozó probléma miatt. Nekem H-snak az általad leírt általánosítás kicsit b@ssz@ ám a csőrömet, mert ha márkabuzi nem is, de ELÉGEDETT Hondás vagyok. Szeretem a poént, még néha értem is, de gondolom ezt nem poénnak szántad.
Persze demokrácia van és az emberek azt tanulják meg legelőször, hogy mi az a "szabad vélemény nyilvánítás". Még ha a következményeivel nem is gondolnak, vagy épp lesz@rják.
OK, respect.
Bizony az! Abban még jó volt az öreg meg az Mz mérnökök disszidálása után a versenysportban is. Bizony, a Suzuki a keletnémet technikának és tudásnak köszönheti, hogy még léteznek. Kár értük, meglátszik a tömeggyártás, nagyon leadták a minőséget. Bár sose gondoltam volna, hogy egy taiwani robogó jobb, átgondoltabb lehet egy Hondánál de az és még az olajat se issza úgy, mint a nagy H. Ja meg nem spiáterből van a szíjtárcsája, mint a nagy H...

Kép: Honda Spacy 125 kilincsből öntött szíjtárcsája nem bírta a hihetetlen 9 lóerőt... A kép hegesztés után, felszabályzás előtt készült mert nem akartam a robogó értékének a negyedét egy új ilyen szarra költeni. Apróság de itt fogadtam meg, hogy soha többet nagy H... Ilyen még a legmocskabb kínai szarral se történik.
Mi a f... Ez meg mi?! Szövőgép?!
Heavy Industrial Jó éjt neked is Macsek!
Na szépeket mentem!
Pár Kawasaki, hogy ne unatkozzatok. Igaz motorgyártóként a legkisebb a négy nagy japó közül de mind közül a legnagyobb nehézipari konszern.
A motorjait mert azért szerették mindig mert ők sose féltek széllel szembe pisálni és utcára dobni olyan koncepciókat amiről mások még álmodni se mertek.

Amúgy Honda meg Suzuki nem kéne továbbra sem, Yamahából több kedvencem is van.
Nem tudok bővebb infókat egyelőre. Hétfőn majd megkérdezem.
Ha Johny kapott iyen mail-t, akkor biztosan van ilyen feltétel, különben csak nem írnának hülyeséget.
Mellesleg érthető, tényleg elég drágák ezek az új bringák. Egy spannak csak eldőlt és kapásból százezres nagyságrendű kára keletkezett tök apró sérülésekből. Ha én lennék egy ilyennek a tulaja, én 200e-ért sem adnám oda MAGAMNAK, max csak ráülni és berregni, de azt is csak csendben!
meglátjuk
Egy rövid,nem egész naposra gondoltam.Gánt-Majk-Oroszlány-Császár-Mór-Szfvár?