Isten éltessen névnapodon kedves passz! Remélem kedved szerint telik ez a hétvége, és a holnapi napod csavargással töltöd, nem pedig a másnapos gyomrod ápolgatásával!
na 2 szer bealudtam rajta de kész a naptár , átküldtme e-mailbe . lett amilye lett elég sok montázs mert túl sok volt a jó kép és probáltam mindenkit rárakni aki ott volt.
Csak nektek!
Eladom a minidv kazettás kamerámat minden gyári tyúkbéllel, álvánnyal, gyári+ egy fél éves aksival (6000ft), fejtisztító kazettával, használati útmutatóval stb.
35000ft helyett 28000ft.
Motorozásra kivinni tökéletes. Könnyű kezelni.
Kérdés van, írj, válaszolok, vagy tel.
Fejlemények:
Kész lett a quad. Vasárnap tesztelem.
Marci barátunk készített egy terepmotoros weboldalt, csak vmiért nemtom ide belinkelni... nemengedi a sportmotor
Nagy köszönet érte Marcinak!
lehet készen lesz a quad akkorára
hétvégére 1001 dolog akadt +névnapozást is szerveztek. nemhiszem hogy odaérek.
pedig mennék. biztos jó buli lesz, és sokan lesztek.
jelenleg szárítkozok ugyanis egész nap vaddisznóhajtáson voltam ásotthalmon a gátsori úton a szakadó esőben. kicsit besokalltam a víztől
sörösgetés volt csak. ünneplés jövő hétvégén lesz.
holnap pedig csapatás ezerrel
rengeteg csemetét kiszedtünk.
de legalább jó időnk volt.
prosit
Véleményt Kérek!
?
10-11ora körül!
Tökfasza a terep!
Holnap akkor gyertek!
http://www.kepesmotor.hu/motor...
http://pixinfo.com/cikkek/mini... de ajánlom figyelmedbe dráágbbak de jobbak is jóval.
mikorra lesz aksi kamerához meg fejkamera?
Eladom a minidv kazettás kamerámat minden gyári tyúkbéllel, álvánnyal, gyári+ egy fél éves aksival (6000ft), fejtisztító kazettával, használati útmutatóval stb.
35000ft helyett 28000ft.
Motorozásra kivinni tökéletes. Könnyű kezelni.
Kérdés van, írj, válaszolok, vagy tel.
Kész lett a quad. Vasárnap tesztelem.
Marci barátunk készített egy terepmotoros weboldalt, csak vmiért nemtom ide belinkelni... nemengedi a sportmotor
Nagy köszönet érte Marcinak!
hétvégére 1001 dolog akadt +névnapozást is szerveztek. nemhiszem hogy odaérek.
pedig mennék. biztos jó buli lesz, és sokan lesztek.
jelenleg szárítkozok ugyanis egész nap vaddisznóhajtáson voltam ásotthalmon a gátsori úton a szakadó esőben. kicsit besokalltam a víztől
Legalább lenne aki csinálna fasza videót!