Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ruzsán bevárjuk azokat akik velünk szeretnének jönni öttömösre kijárni az új quad pályát. 1-2 óra körül indulnánk
lányka? lemaradtam valamiről? holnap merre?
idővel ja
mentek a lánykával a dizsibe?
Köszi mester!
sörösgetés volt csak. ünneplés jövő hétvégén lesz.
holnap pedig csapatás ezerrel
Isten éltessen névnapodon kedves passz! Remélem kedved szerint telik ez a hétvége, és a holnapi napod csavargással töltöd, nem pedig a másnapos gyomrod ápolgatásával!
naptárat nézted?
hát igencsak elfáradtam.
rengeteg csemetét kiszedtünk.
de legalább jó időnk volt.
prosit
Köszi fiuk!
Véleményt Kérek!
?
na 2 szer bealudtam rajta de kész a naptár , átküldtme e-mailbe . lett amilye lett elég sok montázs mert túl sok volt a jó kép és probáltam mindenkit rárakni aki ott volt.
Mindenkit várok szeretettel!
10-11ora körül!
Végeztem a pálya utolsó simításaival!
Tökfasza a terep!
Holnap akkor gyertek!
ittvok msn-n
na rendetem egyet 5k+párszás forint szilikon tokkal meg ilyenek ami jár hozzá . 7napot ír estimateed time.
na akkor nézek egy ilyet.
jó kérdés az akksis visszautalta a lóvét indoklás nélkül abból keresni kell másikat fejkamerát meg még mindig nem írtad meg milyen kő pontosan :D

http://pixinfo.com/cikkek/mini... de ajánlom figyelmedbe dráágbbak de jobbak is jóval.
kb

mikorra lesz aksi kamerához meg fejkamera?
na már lassan magamnál is kell fórumozni itt is meg DR350en is meg még marcinál is ?XD
Csak nektek!
Eladom a minidv kazettás kamerámat minden gyári tyúkbéllel, álvánnyal, gyári+ egy fél éves aksival (6000ft), fejtisztító kazettával, használati útmutatóval stb.
35000ft helyett 28000ft.

Motorozásra kivinni tökéletes. Könnyű kezelni.
Kérdés van, írj, válaszolok, vagy tel.
Fejlemények:
Kész lett a quad. Vasárnap tesztelem.
Marci barátunk készített egy terepmotoros weboldalt, csak vmiért nemtom ide belinkelni... nemengedi a sportmotor
Nagy köszönet érte Marcinak!
lehet készen lesz a quad akkorára
hétvégére 1001 dolog akadt +névnapozást is szerveztek. nemhiszem hogy odaérek.
pedig mennék. biztos jó buli lesz, és sokan lesztek.
jelenleg szárítkozok ugyanis egész nap vaddisznóhajtáson voltam ásotthalmon a gátsori úton a szakadó esőben. kicsit besokalltam a víztől
Jó lenne! Számíttok rád is!
Legalább lenne aki csinálna fasza videót!
hát az nagyon helyénvaló volna:)
ha netán eljutnék hétvégén Csiszihez, vinném a kamerát, és videóznék.