na most néztem ,hogy hívtál :D csak a reggel 7es beírás az a hazatérés és alvás időpontja volt csak nem tudlak visszahívni =/
amúgy 525 vs 520ra Bocinak volt valami indkolása azt tudom ,hogy az 530at nagyon elbaszták =/
meg ajánlanám Ferinek a TMjét csak kár,hogy üzemórás de azért én hülyét kaptam amikor félkézzel emeltem fel a földről 2kézzel meg megemeltem egymagam úgy,hogy nem ért le csak az első kereke . a DRnek lenne ennyi a súlya sose kéne más
hát ahogy én tudom a 400as hülyére pörgi magát !
nekem amikor még a DR előtt voltam akkor az 520ast ajánlgatták hosszabb a lökete vagy mi azt kicsit tovább bírja meg nem kell hülyére pörgetni :) hívd fel takit vagy bocit lehet maradt még valakinek a környékbe ktmje ami leinformálható azt eladó . bár nagyrészük átment triálba :D
vagy vegyél egy DR350et :D abból tudok egyet nagyon olcsón csak felkell újítani a pólyáé meg rendszámos is :D
Te, ha mórán is csapnak akkora bulit mint Apátfalván akkor ott a helye mindenkinek.
Mi "korán" eljöttünk Apátfalváról. A sima 1 napos roncsderbiből több mint 2 napos buli lett
Roncsderbi mellett volt repülős bemutató, rock koncert, disco, felvonulás, meg sok olyan dolog amit else mertek képzelni
amúgy 525 vs 520ra Bocinak volt valami indkolása azt tudom ,hogy az 530at nagyon elbaszták =/