Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fsza idő lesz:)
még nemtudom hogy tudunk-e menni, és ha igen, mikor...
gyertek, otthon vagyok a kölkökkel:)
lánctalpas nem akad el ;-)
Sziasztok. Kellene nekem egy honda mb 80 as eredeti kipufogó. Az enyém le van vágva és atomhangos. Ha tud segíteni valaki akkor az jó lenne :-)
szegedről ahogy jöttem ma haza, rengeteg új árkot láttam, meg gépeket. mondjuk ekkora sárba még lánctalpasokkal se mernék bemenni
nemtom.
drágák.
650 körül van 1-2 ami kezd jó lenni...
suzuki ltz-het képest kurvadrága. azoknál 500-550es árkategóriában lazán lehet mindig válogatni. (más kérdés h lehet fele széthajtott )
trx400 az is léghütéses?
legfejjeb tiszta sár leszünk de nem zavar mehetünk .
azé mégis megpróbáljuk vasárnap
nemjössz?
itt is kotrik a nagy cstornát.eddig nem volt baj hogy tele nötte a nád.bajai uton folyik át a viz.föld utakon áll a viz elég gatya ilyen viszonyok közt motorozni
Tegnap :D fotók galériáknál :D polini160 netharcos okoskodotT :D
ez hol volt, mikor?
Mittom én netharcos volt : D de törölte is a galériát gyorsan :D
szerintem kösd fel a gatyádat mert fél kézzel elbának veled mivel tapostál bele a lelkivilágába?
ha minden igaz, vasárnap kerülünk egyet.
ha otthon leszel, lehet beugrunk beszélgetni egyfél órára...
persze csak ha nem zavarunk
Takinál informálodj neki vannak kisgyerköcei meg kismotor :) amilye ngyorsan nőnek a gyerekök úgyis leváltja őket(mármint a motorokat ) szóval lehet vele üzletelni ;)
van prücök, itt is van vizelet bőséges:)

SADA, azt hittem te árulsz gyerekmotort az apróban, utána láttam, hogy SADA66, de hatudtok vlen szolhattok, venni akarok a kölköknek, had izguljon az anyjok:)
várárok mindenhol :D televíízzel . pedig itt a levezető csatorna de az is csurig ...
dorozsmán, mórán mi a vízhelyzet?
domaszéken meg zákányszéken sok árokásó gépet láttam, meg mindenfele csöveket. szar a helyzet
hát de a blokk az érdekes :D mert állítólag tök egyformák ,de énabba se vagyok biztos ,hogy az S gyengébb lenne sztem csak simán utcásított meg a segge más.
Az E-s hasmagassága egy kicsit nagyobb, és 51 Le.
Valamint a hátsó váznyulvány az ülés végéig tart csak.
S-nél tovább, hogy a csomagtartó stabilan felszerelhető legyen, illetve az S irányjelzőkkel is fel van szerelve.
Az első teló nem tudom, hogy egyforma-e.
Akkor ,hogy lett sárga ? :D amúgy ha jó lesz összekéne nézni takiéval neki E van vagy gomboséval engem izgat már egy ideje ,hogy mi a retek különbség van a kettő között blokkügyileg ...
Sajnos S-es...