Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nemterveztem...

http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_q
uad-3896487
Csak nem átülsz 2 kerékre?
még nemtudni.
az se biztos hogy elkel, az se bitos hogy lesz másik.
csak eladod a hondát lesz helyette másik?
Eladó még mindig a békatalp.
ugyanitt suzuki marauder 250, honda trx 250.
ha esetleeg valaki tudna rája vevőt...
Hello.
Nagyon fasza volt az Edda Művek. 2 órás koncertet adtak.

2 körül értünk Üllésre, felvonultunk. ittunk, aztán elmentünk csavarogni, csapatni. Jól összesaraztuk magunkat. Kinéztünk az öttömösi kilátóhoz is. Aztán mikor visszaértünk, néztünk egykis showder club előadást. Aztán haza mentünk. És 9re jöttünk vissza a koncertre.
Én jól elfáradtam. Szerintem ma már maradok a seggemen.
ma nem megyek sehova .multkori saras vizes motorozás nem volt jó ötlet..milyen volt az üllési buli? képek?
mögkérdezem az asszonyot, vannak vizi eszközök, de lehet hogy köll, mert nagy a csapat:)

majszolok:)
TMbe van vinyó de ugye az nem tuti mert terepen szétbaszodik : D SD az csak kártyás
PANASONIC HDC- amik így kezdődnek azokat bogarászd TM vagy SD
ne vegyé vinyósat ! szétrázkódnak !
memória kártyásat csak ! azokat lehet cserélgetni occsók is és bírják a rázkódást.
ehhez mit szólsz?
http://www.expressz.hu/foto_videokamera/videokamera/hirdetes-
18477325/
megyünk 1 utánn...
jó már CDI?
Valaki megy Üllésre akkor ? lehet hogy átnézek a crf -el
valamelyik gyerkőcödnek nemkellene búvár talp, meg szemüveg? meg van úszódeszkám is. (meg pár gyerekkori cucc amiből pénzt tudnék csinálni)
most hogy bővül a mórai strand, gondolom tengerpartot is építenek korallokkal...
épp azé, hátha valaki kedvet kap...
de most komolyan eladó. és nagyon fasza.
4 évvel ezelött az adrián volt rajtam. azóta napse érte...
Szerintem még ne add el :D ha így folytatja az eső :D
Nem kell valakinek egy pár békatalp?
A méret 36-37, de csalós. mivel gumis, feltudom húzni a 42-43-as lábamra is. Csak nincs rá szükségem, mivel nem voltam, és nemis mék nyaralni jóideig.

ui:Nem bóvli!
írtam :D törölte a kommentet :D a tegnapi kelett volna lescreenshootolni :D asszondta lejön Szeged azt leszúr a kisbicskájával :D
írjál neki
ja ez a kis csíra :D tegnap osztotta az észt :D csak törölte a galériát