halljátok :D engem meg leakarnak verni :D megkéne ijednem szerintetek ? :O
jön a polini160 azt megver jaj :D
Eddig örültem ,hogy a barmok elkerültek de úgy látszik kezdenek megtalálni
hát de a DR-t amikor vettem akkor még drágák voltak a DRZ-k most vna csak így lenn az áruk , de ő igénytelenebb paripa a EXChez képest.meg azzal is az a bajom,hogy orrnehéz ...
- USPS Express Mail International (EMS) (*7-10 days for delivery) ($75.00)
75$ 15ezer forint a postája ;) kiszámítattam. annyira nem drága legutoljára 6polót hoztunk annak volt 55$.
egyedül annyi a para,hogy a vám ne fogja meg de 1-1darabokat nem szoktak amikor vettem a foxos bukót akkor hoztunk be 2 bukót 5mezt meg vagy 6pár kesztyűt de az is átjött meg előtte a csimmám is meg minden ami onnan van :)
Ahogy Sada mondja 1 üzemóra kb 40km. Ha hard endurózni használták akkor kevesebb, de az az idomokon az látszik is
Az olajcserét meg elvileg minden 1000km-nél nem árt megejteni.
Az olaj kb 1.2 liter (1l 4000,-Ft körül van) + 2 db szűrő (kb 3-3 ezer)
Ha érdekel akkor nekem van pdf. formátumban szerelési kézikönyvem.
Angol, de szemléletes, és nem egy nehéz szövegezésű.
hát akkor 1000:D ezé nem vettem én anno DR helyett EXC-t :D nekem 4-6ezer :)
mondjuk a tiedbe csak 1liter megy nem ?
De ha tényleg akarsz kipuffot akkor megkérdezhetjük Barnát vagy írok az amcsiknak ,hogy mipéz a postája meg ilyenek de én nem költenék 100rugós akrára : D most néztem USAba 140ről indul a rendszer jó mondjuk az új
jaja azt megmondani se fogod tudni :D mert a kokány dob is jobban húz alul (az összes nyitotnak ez az előnye ) a tetejéből meg lehet kivesz sokat meg többet eszik ... nekem is a régi nyitott kokány dobbal 5-6litert evett a Leoval meg 5liter fölé nem megy terepen se ...
Barnának amúgy lehet van rá dobja :D úgy emlékszem mintha kettő lett volna neki .
de nehogy azt mond,hogy nem cseréltél még olajat : D 1üzemóra ~40km ha only terep betonon 60-70 . de van rá ilyen mérő de ahogy ismerlek te nem állatkodod szét szóval annyira nem szigor . de én 2000-2500anként tuti cserélném.
jön a polini160 azt megver jaj :D
Eddig örültem ,hogy a barmok elkerültek de úgy látszik kezdenek megtalálni
75$ 15ezer forint a postája ;) kiszámítattam. annyira nem drága legutoljára 6polót hoztunk annak volt 55$.
egyedül annyi a para,hogy a vám ne fogja meg de 1-1darabokat nem szoktak amikor vettem a foxos bukót akkor hoztunk be 2 bukót 5mezt meg vagy 6pár kesztyűt de az is átjött meg előtte a csimmám is meg minden ami onnan van :)
Az olajcserét meg elvileg minden 1000km-nél nem árt megejteni.
Az olaj kb 1.2 liter (1l 4000,-Ft körül van) + 2 db szűrő (kb 3-3 ezer)
Ha érdekel akkor nekem van pdf. formátumban szerelési kézikönyvem.
Angol, de szemléletes, és nem egy nehéz szövegezésű.
mondjuk a tiedbe csak 1liter megy nem ?
De ha tényleg akarsz kipuffot akkor megkérdezhetjük Barnát vagy írok az amcsiknak ,hogy mipéz a postája meg ilyenek de én nem költenék 100rugós akrára : D most néztem USAba 140ről indul a rendszer jó mondjuk az új
Barnának amúgy lehet van rá dobja :D úgy emlékszem mintha kettő lett volna neki .
Én ilyet vennék a helyedben . http://www.btosports.com/p/FMF...
A tiédben mennyi üzemóra, illetve mennyi km van?