Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Észnél vagytok? Totál felesleges pénzkidobás a dob.
Csak hangosabb lesz tőle a motor, és még jobban utálnak bennünket.
A lapból 55-60 Le a 450 EXC. Tőből csavarja ki az ember karját.
Akra az csak fasznövelő ,) meg az eredeti az drága a magyar "kokány" meg nem csinál semmit max hangos lesz és elbassza a teljesítményt.
Takinak van valami levelző listája ott mennek dobok elég normális áron elég sok alighasznált van , megveszi az ember rájön,hogy hangos azt eladja :) a Leo-t is így szereztem occsóé.

Barnát kérdezd meg jön e valaki haza usából onnan érdemes hozzá rendelni ott itthonhoz képest kurva olcsók az ilyen cuccok :)
ha tudsz még ilyet akkor ne tarsd magadba
pályán pedig fasza sár van lehet csapatni vasárnap még a tökömröl is a viz folyt mentem pár kanyart,meg domaszék körül is
féltem is töle ha csak kivülröl néz ki szépnek belül meg szar a gatyám rá költhetem.heti egy motorozásal nem hiszem hogy gyorsan galyra vágom lehet veszek rá akrapovicot had szóljon
ajánlgassad neki ha tudsZ:D akkor nem rína ,hogy ne mtud betonozni : )
3 hete tudtam egy rendszámos ltz-t 560-ért.....
és az árt neki az 50kilómmal?
(ez nem kínai)
meg többet van 2keréken meg 4en :D
ezé sajnálnám eladni az enyémet is.
én azé aránylag vigyáztam rá.
sárba se vittem még sokat...
annyi hogy néha lejártunk a pályára...
hát kikell fogni ezért nehéz jó DRZ-t is venni ... túl sok van belőle és nem leelenőrizhetőek.

Csabának is szerencséje volt az EXCvel rendesen bemákolta,hogy nem vadbarom volt az elöző tulaj
üllési falunapot hangoztatja a rádió. ezek szerint mégis megtartják?
kevés olyan van ami nem versenyzett, és otthon se sárban tiltáson pörgetésre használták...
oszt ha öreg ? :D olyat kell ami nem totál versenyszériás azok jól bírják.
a DR 96os ...
az meg öreg. 2005-6os vagy újabb...
a gyanúősan olcsó az más kategória , de rendszámosat nem tudsz ? 2002-2003ig rendszámozhatóak ovltak.azt akkor nem kéne paráznod.
500é volt 2006os fehér fullos ltz, mára elkelt
venned kő egy másikat :D de sztem eladnád tuti kapnál az áráért egy régebbi nagyobbat , kár,hogy nem lehet áttételezni mert ahogy felveszi magát kerékre azért van benne erő bár lehet az autokuplung miatt látszik olyan izmosnak olyankor ,de érted nem hagyunk ott :D Taki se hagyott még engem ott soha régen se pedig amikor megvettem a DR-t rá 1hónapra volt a szeged-kecsóó-szeged túra én sportcipőbe meg ilyenek gondolhatod milyen tempóm volt
azé nyivákolok, me nem akarom szétforgatni a gépet. tisztába vagy vele hogy mien lassú. 70-80nál már nagyon forog. meg akkor már 7-8 litert megeszik
ja én se értem mit nyivákol állandóan :D 60-70el is ellehet menni terepen én amúgy se szeretem a 90-110es tempót ott már nagyon kell figyelni és kurva nagyot lehet még a homokba is bukni ... nem beszélve arról,hogy bárki befikázik előtted nem fogsz tudni megállni.
nekem 8, de nekem nagyon dátumfüggő. meló az első
ha elszivárog ez a sok víz, utánna meg megint lehet locsolni egész nyáron...
Szerintem ha megyünk, akkor együtt mejünk!
Semmi gond a tempóddal...
ÖÖÖÖ működik! A fordulatot sajnos nem veszi. Ki kellene takarítani a karbit, de nem nagyon van rá időm.....
Kattoljatok ide ni http://www.flickr.com/photos/s... katt :)
hát mostmár nem is vizesárok, hanem fürdő medanszé:)