Észnél vagytok? Totál felesleges pénzkidobás a dob.
Csak hangosabb lesz tőle a motor, és még jobban utálnak bennünket.
A lapból 55-60 Le a 450 EXC. Tőből csavarja ki az ember karját.
Akra az csak fasznövelő ,) meg az eredeti az drága a magyar "kokány" meg nem csinál semmit max hangos lesz és elbassza a teljesítményt.
Takinak van valami levelző listája ott mennek dobok elég normális áron elég sok alighasznált van , megveszi az ember rájön,hogy hangos azt eladja :) a Leo-t is így szereztem occsóé.
Barnát kérdezd meg jön e valaki haza usából onnan érdemes hozzá rendelni ott itthonhoz képest kurva olcsók az ilyen cuccok :)
féltem is töle ha csak kivülröl néz ki szépnek belül meg szar a gatyám rá költhetem.heti egy motorozásal nem hiszem hogy gyorsan galyra vágom lehet veszek rá akrapovicot had szóljon
venned kő egy másikat :D de sztem eladnád tuti kapnál az áráért egy régebbi nagyobbat , kár,hogy nem lehet áttételezni mert ahogy felveszi magát kerékre azért van benne erő bár lehet az autokuplung miatt látszik olyan izmosnak olyankor ,de érted nem hagyunk ott :D Taki se hagyott még engem ott soha régen se pedig amikor megvettem a DR-t rá 1hónapra volt a szeged-kecsóó-szeged túra én sportcipőbe meg ilyenek gondolhatod milyen tempóm volt
ja én se értem mit nyivákol állandóan :D 60-70el is ellehet menni terepen én amúgy se szeretem a 90-110es tempót ott már nagyon kell figyelni és kurva nagyot lehet még a homokba is bukni ... nem beszélve arról,hogy bárki befikázik előtted nem fogsz tudni megállni.
Csak hangosabb lesz tőle a motor, és még jobban utálnak bennünket.
A lapból 55-60 Le a 450 EXC. Tőből csavarja ki az ember karját.