sadabácsi egyszer visszajuttatja a gépéest, akkor nemis tervezem hogy veletek mék. menjetek a megszokott tempóval. én meg hívom a quadosokat, és megyünk egy lazább túrát...
héten tudunk szegeden találkozni?
a másik kérdés a rendőr. ha villog, te megállsz, leközni a figyelmét ameddig elmenekülök
te vezetsz, és nem megyünk át semmilyen településen, se városon, úgy kalkuláld!
mittom én :D attól függ ,hogy megyünk én egyszer takival volt,hogy egy fél nap volt a szeged-kecskó-szeged táv :D ami ha haladunk akkor 3óra csak :) Mondjuk olyna is volt,hogy Dorozsma-Dabas offroad 2-3óra volt mondjuk akkor Taki meg Rudo ment elől én meg csutkán probáltam nem lemaradni
én azé nemúgy tudok haladni mint te
én ha jól meglendülök, akkor talán megyek 70-80al.
gödrös helyeken én nemtudok átugrani, lekell lassítanom (mikor a csójosi skacokkal mentünk át mórára Csaba vezetésével, akkor is addig dobálta a quadot a sok gödör, hogy leugrottam géppel együtt az út melletti mezőre).
nekem dupla annyi idő az út.
hány km földúton?
Hülye e vagy ? :D simán ellehet csapatni talpon ... nézd meg Takiék miket tolnak bp-szeged 50es mopedekkel TEREPEN ! a quaddal is simán feljössz mezőtúr az meg lófasz távolság ha haladunk 2-3óra.
most a motorozós buliról van szó?
kéne egy nagy futó, vagy teherkocsi amire felfér motor, meg quad, a kimaradt helyeket meg kirakjuk sörösüvegekkel, hogy ne mozogjanak a gépek.
természetesen fizetném a traktorom szállítását, ha valaki megtudná oldani...
az a tapasztalatom, hogy 2 nap kevés, mert pont akkor kell vissza indulni, mikor legjobban érzi magát az ember, szerintem 3 nap, 2 éjszaka az oké volna:) Ácsrol holnap felteszem azt a pér képet, ami a pálya környékéröl készült. üdv
Hát az árához képest megéri .
Annyiba szar,hogy probáltam a gépre felrakni de ott a egyhenger miatt berezozik állanóan azt hullámos lesz a kép , a bukónak az orrrészébe akarom beaplikálni csak még kikell találni milyen szögbe legyen mert eddig 2szor probáltam de mindkétszer túl lefelé bukott . amúgy nem rossz cucc USBről tölt 4gigás microSD van nekem hozzá azzal 1órát rögzít kb .
fényváltozást nem szeresse.
Egy vholdR vagy helmetheroval nem lehet összehasonlítani de az árát se
Mióta elindult az endurocross bajnokság, azóta nincs rá idő, havonta 2-3 verseny van. Juliusba nem lessz, akkor kéne menni valahova, akár GYomaendrödre, de a mostani versenyhelyszin (ÁCS) is lenyügöző hely, hatalmas hegyes, dombos jungeles pálya a duna mellett, leet sátorozni is, megvan a tel. szám, oda elkéne menni. El lehet tévedni, gyönyörü a környék. Fotók a galériába, de van egy pár amit nem tettem fel, mert csak a pálya és környéke van rajta. Döntsétek el, nekem a julius , vagy aug. eleje volna jó. üdv
héten tudunk szegeden találkozni?