Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sadabácsi egyszer visszajuttatja a gépéest, akkor nemis tervezem hogy veletek mék. menjetek a megszokott tempóval. én meg hívom a quadosokat, és megyünk egy lazább túrát...
héten tudunk szegeden találkozni?
motorozásra való az idö lehet dagonyázni csak aztán ne kellene lemosni a motort.ócsó drz müködik?
szerintem ács jó pálya szép vidék most gondolom nem kell ereszteni a vizes árokba a vizet a pályádon
én közelebbit javasolnám, de nemén döntök, hanem a többiek.
csak egy egyszerű szivattyús kölök vagyok...
nekem az ácsi pálya újabb, hegyvidéken van, de döntsétek el ti:)
motorozz csak. nemlesz falunap.
elöbb hallottam hogy edda koncert helyett is szivattyúzás lesz...
Az az igazség, hogy inkább motoroznék....
üllésre jöttök ki edda művekre?
Nekem mindegy, csak menjünk már! Ja meg az sem ártana ha az eső abbahagyná már..
akkor ács lesz vagy mezőtúr?
Ácsi pályárol pár képet főtoltam, nézegessétek ! üdv
idesüssetek, vasárnapi lasi-video:
http://videa.hu/videok/jarmuve...
De te ha Takit rávesszük ,hogy navigáljon akkor betont látni se fogsz;)
a másik kérdés a rendőr. ha villog, te megállsz, leközni a figyelmét ameddig elmenekülök
te vezetsz, és nem megyünk át semmilyen településen, se városon, úgy kalkuláld!
mittom én :D attól függ ,hogy megyünk én egyszer takival volt,hogy egy fél nap volt a szeged-kecskó-szeged táv :D ami ha haladunk akkor 3óra csak :) Mondjuk olyna is volt,hogy Dorozsma-Dabas offroad 2-3óra volt mondjuk akkor Taki meg Rudo ment elől én meg csutkán probáltam nem lemaradni

De ne parázzá nem hagyunk ott :)
én azé nemúgy tudok haladni mint te
én ha jól meglendülök, akkor talán megyek 70-80al.
gödrös helyeken én nemtudok átugrani, lekell lassítanom (mikor a csójosi skacokkal mentünk át mórára Csaba vezetésével, akkor is addig dobálta a quadot a sok gödör, hogy leugrottam géppel együtt az út melletti mezőre).
nekem dupla annyi idő az út.
hány km földúton?
Hülye e vagy ? :D simán ellehet csapatni talpon ... nézd meg Takiék miket tolnak bp-szeged 50es mopedekkel TEREPEN ! a quaddal is simán feljössz mezőtúr az meg lófasz távolság ha haladunk 2-3óra.
most a motorozós buliról van szó?
kéne egy nagy futó, vagy teherkocsi amire felfér motor, meg quad, a kimaradt helyeket meg kirakjuk sörösüvegekkel, hogy ne mozogjanak a gépek.
természetesen fizetném a traktorom szállítását, ha valaki megtudná oldani...
az a tapasztalatom, hogy 2 nap kevés, mert pont akkor kell vissza indulni, mikor legjobban érzi magát az ember, szerintem 3 nap, 2 éjszaka az oké volna:) Ácsrol holnap felteszem azt a pér képet, ami a pálya környékéröl készült. üdv
Hát az árához képest megéri .
Annyiba szar,hogy probáltam a gépre felrakni de ott a egyhenger miatt berezozik állanóan azt hullámos lesz a kép , a bukónak az orrrészébe akarom beaplikálni csak még kikell találni milyen szögbe legyen mert eddig 2szor probáltam de mindkétszer túl lefelé bukott . amúgy nem rossz cucc USBről tölt 4gigás microSD van nekem hozzá azzal 1órát rögzít kb .
fényváltozást nem szeresse.

Egy vholdR vagy helmetheroval nem lehet összehasonlítani de az árát se
Sada!

Ha jól emlékszem vettél valami occó fejkamerát,bevált?
Lassan nekem se ártana egy
dejó neked

ha elviszi a vetésünket a víz, akkor lehet az én nyaram is szabad lesz
Mennyi időre mennénk? Én benne vagyok. Nekem gyakorlatilag bármikor jó. Előreláthatólag semmi dolgom a nyáron.
Mióta elindult az endurocross bajnokság, azóta nincs rá idő, havonta 2-3 verseny van. Juliusba nem lessz, akkor kéne menni valahova, akár GYomaendrödre, de a mostani versenyhelyszin (ÁCS) is lenyügöző hely, hatalmas hegyes, dombos jungeles pálya a duna mellett, leet sátorozni is, megvan a tel. szám, oda elkéne menni. El lehet tévedni, gyönyörü a környék. Fotók a galériába, de van egy pár amit nem tettem fel, mert csak a pálya és környéke van rajta. Döntsétek el, nekem a julius , vagy aug. eleje volna jó. üdv
üllésre megy valaki?