Na akkor a gyujtás kapcsoló+az elsőfékkara szerelt érzékelő+a védő rács nekem egy 8000 ft-ot megér. A km-óra csak nem kell mert majd inkább veszek digitálist! Várom válaszod!
szeva zsolti!
megvannak még az idomok, mondj te is egy reális árat érte amennyit neked megérne aztán ha jó nekem is az ár akkor oké, ha nem akkor mondjok én is egyet ,valahoyg szerintem megegyezünk. Komárom Esztergom megye, Dág
Nemtudom hogy pontosan hoyg müködik ez a postán elküjdük a cuccot és a vevő kifizeti de utána járok, a postaköltség az a vevőt terheli!
üdv
és az eleje:) a gyújtást meg a védőrácsot még lekell szednem és akkor lefényképezem azt is. mondj mind a kettöre külön kölün egy reális árat és akkor mondok én is egyet. üdv
Hello én telefonáltam délelött a elsőfékkarnál lévő jeladó és a kiloéteróra miatt. Azóta gondolkoztam és kellene az egész müszerfal kulcsostól mindenestől és a kis fogaskeréknél lévő védő rács is érdekelne! Várom a képeket! :)
HALI!
ELADÓ Suzuki Tsr 200ccm alkatészek amit csak el tudsz képzelni minden van :) gumi, felni ,ülés,tank,karbi,váltó,powerszelep telo na szóval minden. ha érdekel valami jelentkezz! telefon: 06-30-4807856
Az olaj mennyisége jelölve van a deknin ha minden igaz, de majd valaki aki jobban vágja a dolgot pontos adatott ír neked. A berugó kar engem is érdekelne, mert havernak is ugyan ez a hibája van a 125-ösén!
Hello mindenkinek. Olyan kérdésem lenne, hogy mi lehet a gond ha meleg motornál a berúgás után nem húzza vissza berúgókart amúgy hidegen jó. Ja és mennyi olaj kell a váltóba?
Majdnem azt lehetne mondani hogy örülj neki h ott folyik az olaj , azért mert így biztosan tudod,hogy van kenése a powernek, ott mindig olajos lesz, mert ki is van vágva neki 1 kis rész ahol a fölösleges elfolyhat, ha zavar, akkor töröld le...
Sziasztok. Egy kis help kellene! Most vettem egy TSR 200-ast. Észrevettem egy kis motorozás után, hogy a power szelepnél olajfolyás van. A szelep szerintem jól teszi dolgát, mert ha kell akkor a motor igen erősen megindul előre! Szerintetek mi lehet a baj? Egyszerűen csak tömítést kellene cserélnem? Vagy mit tegyek?
Szevasztok! Segítsetek légyszíves egy alkatrész ügyében!
TSR 125 R póverszelephez a bovdenek álltal mozgatott tengely és a szelepeket mozgató tengelyt összekötő kis mechanikus karra v. mozgató mechanikára lenne szükségem. SUZUKI-nál már nem rendelhető. Ha valakinek van vagy tud, segítségét megköszönném !Telefonon bárkit visszahívnék ha tud segíteni
tsr 125 rezóját ki lehet herélni, vagy érdemes?
kiégettem de nem lett erősebb a gép.
Új prox dugó gyűrű , henger fúrva frankón bejáratva..
és gyenge...
mi lehet még esetleg kipufogó?
megvannak még az idomok, mondj te is egy reális árat érte amennyit neked megérne aztán ha jó nekem is az ár akkor oké, ha nem akkor mondjok én is egyet ,valahoyg szerintem megegyezünk. Komárom Esztergom megye, Dág
Nemtudom hogy pontosan hoyg müködik ez a postán elküjdük a cuccot és a vevő kifizeti de utána járok, a postaköltség az a vevőt terheli!
üdv
Idomok érdekelnének. Az összes kivéve a farokidom. Ezt mennyiér adnád? Na és hol?
ELADÓ Suzuki Tsr 200ccm alkatészek amit csak el tudsz képzelni minden van :) gumi, felni ,ülés,tank,karbi,váltó,powerszelep telo na szóval minden. ha érdekel valami jelentkezz! telefon: 06-30-4807856
Valaki tudna nekem ts200r-es váltó rajzot adni?
TSR 125 R póverszelephez a bovdenek álltal mozgatott tengely és a szelepeket mozgató tengelyt összekötő kis mechanikus karra v. mozgató mechanikára lenne szükségem. SUZUKI-nál már nem rendelhető. Ha valakinek van vagy tud, segítségét megköszönném !Telefonon bárkit visszahívnék ha tud segíteni
Elkélne egy kis segítség :D
http://www.sportmotor.hu/motor...
nézzétek meg légyszi és kommenteljetek(TS50-ről van szó)
köszi
Japánból kell rendelni
Képet tudnál felrakni a rezodról? hol vetted? csináltattad?
kiégettem de nem lett erősebb a gép.
Új prox dugó gyűrű , henger fúrva frankón bejáratva..
és gyenge...
mi lehet még esetleg kipufogó?
Pl. a gyújtás az RG-n olajban forog.
Z.
Z.